Yenilikçi Ve Yaratıcı Çözümlerle  Sektöre Yön Veriyoruz

Yenilikçi Ve Yaratıcı Çözümlerle Sektöre Yön Veriyoruz

Yüksel Yapı Doğrama Merkezi yöneticisi Murat Karzan , firmanın kurulduğu günden bu yana geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışı ile hizmet verdiklerini belirterek, ‘’Yenilikçi ve yaratıcı çözümler üreterek sektöre yön veriyoruz’’ dedi.

A+A-

1995 yılında Mehmet ve Hasan Koyukan tarafından kurulan Yüksel Yapı, alüminyum profil satışı ile sektöre adım attı. 2004 yılında ADO markasıyla iş ortaklığı kuran firma, 2010 yılında Adopen PVC profilin bölge bayiliğini, 2016 yılında ise üretici bayiliğini aldı. 50 kişilik dinamik ve deneyimli kadrosu ile sektörde varlığını gösteren Yüksel Yapı, PVC profilde Adopen ve Schuco ile alüminyum profilde ise Schuco, Alumil, Akpa ve IQ markalarıyla projelerde çözüm ortaklığını sürdürüyor.

Doğramanın yanı sıra cephe sistemlerinde de çözümler sunan firma, yapılan her projeyi titizlikle yönetiyor. Yüksel Yapı’nın yöneticisi Murat Karzan 1987 yılından beri doğrama sektöründe aktif olarak çalıştığını belirterek; deneyimli kadrosu, geniş araç parkuru, yüksek kalite ve iyi hizmet politikasıyla yoluna devam ettiklerini söyledi.

Kaliteli ürün, doğru uygulama

Tüketicilerin dayanıklı ve kaliteli ürünü sevdiğini belirten Karzan şunları söyledi: “Yüksel Yapı olarak kaliteli ürün ve doğru uygulama ile tüketiciyi memnun etmek için çaba gösteriyoruz. İşçilik konusunda çok titiz davranıyoruz. İyi markalarla çalışıyoruz, çalıştığımız markalarla ilgili olumsuz bir geri dönüş almıyoruz. Müşteri memnuniyeti önceliklerimiz arasında ilk sırada. Kaliteli ürün üretmeye devam ettiğimiz sürece memnuniyetin devamlılığını da sağlamış oluruz.” Diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

 

 

                    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.