Yeni Yönetmelik Emlakçılık Sektörüne Şeffaflık Getirecek

Yeni Yönetmelik Emlakçılık Sektörüne Şeffaflık Getirecek

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Tandoğan,taşınmaz ticareti yönetmeliğinde değişikliği uzun süredir beklediklerini belirtti. Tandoğan yeni yönetmelikle sektöre şeffaflık geleceğini, haksız rekabet koşullarının sona ereceğini belirti

A+A-

Kamuoyunda yeni emlak yasası olarak bilinen Taşınmaz Ticareti Hakkındaki Yönetmelik; bugün Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan; yeni yönetmeliği uzun süredir beklediklerine vurgu yaparak, “Yeni düzenleme için hazırız” dedi.

Tandoğan şöyle devam etti:

“Emlak sektöründe yeni bir düzenleme ihtiyacı uzun süredir devam ediyordu. Bugün itibarıyla yayımlanan yeni yönetmelikle pek çok konuda yeni düzenlemeler getirildi. Uzun süredir bu yeni yönetmeliği bekliyorduk, sektöre ciddi bir şeffaflaşma getirecek olmasının yanı sıra özellikle kayıt dışılığın ortadan kalkacağına ve haksız rekabet koşullarının sona ereceğine inanıyorum. Ayrıca sektöre duyulan güvene de büyük katkı sağlayacaktır. Sektörün tüm bileşenleri olarak, bu yönetmeliğin eksiksiz uygulanması için birlikte çalışmamız gerekiyor. Hürriyet Emlak olarak, Türkiye’nin sadece emlak alanında uzmanlaşmış en büyük internet sitesiyiz. Tüm süreçlerimizi yeni yönetmeliğin gereklerine göre düzenleyerek tüketiciler için en doğru tercihleri barındıran güvenilir platform olmayı sürdüreceğiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.