'Yeni Cephe Malzemeleri' İzmir Mimarlar Odası'nda Tanıtıldı

'Yeni Cephe Malzemeleri' İzmir Mimarlar Odası'nda Tanıtıldı

Cephe Sanayici ve İş İnsanları Derneği (CEPHEDER), İzmir Mimarlar Odası’nın daveti üzerine İzmir Mimarlık Merkezi’nde üyeleriyle birlikte sunum gerçekleştirdi. “Yeni Cephe Malzemeleri” konusunda bilgi paylaşıldı.

A+A-

Tüm gün boyunca yaklaşık 100’ün üzerinde dinleyicinin katıldığı buluşmada Ejot, Dekton, Dörken, Rheinzink, Işıklar, Novawood, Fischer, Knauf, FYT, Grc Fiberton, Panelsan, NLSS firmaları yetkilileri sunum gerçekleştirdi.

Cephe sektöründeki yenilikleri tanıtmak için çaba harcıyoruz

CEPHEDER Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, yaptığı konuşmada, “Cephe üretiminde aradığımız; fonksiyonellik yani kullanıma uygun,  strüktürel sağlamlığı olan, yani teknik, hesaba dayalı, sağlıklı sistem katmanları bilgisi, netice de ısı, su, ses, nem gibi dıştan gelen etkilere dayanıklı izolasyon değerleri olan estetik ve yeterince ekonomik bir üretimdir” dedi.

Mimari ve şehircilik konularında yeni akımlar veya çözümlerin tüm dünyada hızla geliştiğini ve değiştiğini belirten Baştanoğlu, şöyle devam etti:

“Toplumlar yaşam stillerini değiştirirken beraberinde binalar ve cepheler de farklılaşıyor. Ancak gelişmiş ülkelerde üst düzey teknolojik ürün ve imalatlar çıkınca bunların etkilerini tüm modern mimariyi takip eden büyük şehirlerde görüyoruz. İnşaat malzemeleri ve bina yapım tekniklerindeki gelişmeler, cephe yapım sistemleri üzerinde de etkili oldu ve süreçle paralel gelişme kaydetti. Teknolojik gelişmeler sürekli bir aşama kaydediyor. CEPHEDER olarak yapı sektörünün en önemli segmentlerinden biri olan cephelerde olan gelişmeleri ve yeni ürün bilgilerini paylaşmak, duyurmak yeni ve çağdaş cephe anlayışını benimsetmek için çaba harcıyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.