Yazın Rengi Begonvil

Yazın Rengi Begonvil

CUBO, bu yaz mekânlarını yenileyecek olanlara mutluluğun rengi ‘’Begonvil”’i öneriyor. Mekanları mutluluk ve enerji ile dolduran Begonvil, insanlara güzel duygular vaat ediyor.

A+A-

Tamamen yerli sermaye ile üretim yapan CUBO, zengin renk skalası ile tüketicilere hayallerini gerçekleştirme imkânı sunuyor. CUBO, yaz rengi “Begonvil” ile atmosfere mutluluk ve huzuru taşıyarak mekanları sıcak ve samimi kılıyor. Uygulandığı alanı romantik bir havaya büründüren Begonvil rengi, ortama hem tatlı bir enerji hem de rahatlama hissini kazandırıyor.

BEGONVİL İLE İLHAM VEREN DUVARLAR

Huzur verici bir renk olan “Begonvil”, uyku problemi çekenler için öncelikli alternatif oluşturuyor. Adını Bodrum sokaklarında sıkça rastladığımız Begonvil Çiçeği’nden alan renk, hayal gücünüzü artırmanıza da yardımcı oluyor.

Renkler üzerine yapılan araştırmalara göre pembe ve tonlarının yatıştırıcı, romantik, iyimser, samimi, çocuksu, etkileri de var.  Aynı zamanda kibarlığı, nezaketi de simgeleyen ‘’Begonvil’’ rengini yatak odaları ve çalışma odalarında öncelikli tercih edebilir, dilerseniz oturma odalarında da kullanabilirsiniz.

“Begonvil” rengini, CUBO’nun ‘Boyacı Küpü’ Renklendirme Sistemi’yle elde edeceğiniz farklı tonlarla birlikte kullanmak da mümkün. CUBO’nun iç cephe rengi ‘”Begonvil”, ister ipek mat, ister soft mat, ister mat görünümlü olsun, su bazlı ve silinebilir özellikteki tüm ürün grubunda kullanıma hazır olarak alabileceğiniz bir renk.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.