Yatak Odasından  Uyumlu Dekorasyonun İpuçları!

Yatak Odasından Uyumlu Dekorasyonun İpuçları!

Yatak odanızın zemin döşemesini güncellemek söz konusu olduğunda, çok sayıda seçenekle karşılaşmanız mümkün. Yatak odalarındaki parke uygulama teknikleri neler? İşte DesignFloor’dan yatak odasından tüm yaşam alanına uzanan uyumlu dekorasyonun ipuçları.

A+A-

Yatak odanızdaki zemin, sabah uyandığınızda ilk ve uyumadan önce son kez ayak bastığınız şey olduğuna göre nitelikli seçimleri hak ediyor demektir. İyi bir dinlenme ve uyku halinin kalbi olan yatak odalarında doğru bir dekorasyonun anahtarı olan zeminin önemi, yatak ya da aydınlatma seçimlerinizden daha az önemli değil. Estetik performans, sürdürülebilir çevre dostu malzemeler, güçlü dayanım ve hava kalitesini artırtıcı niteliklerin bir arada bulunması uyku ve uyku sonrası yaşam kalitenizi konforlu bir etkiyle arttıran unsurların başında geliyor. İşte bu noktada Türkiye zemin çözümleri liderlerinden DesignFloor, Avantgarde ve Osmoze koleksiyonları ile yatak odasından tüm yaşam alanına uzanan uyumlu dekorasyonun ipuçlarını paylaştı.

Tasarımınızın altyapısını güçlendirin

Yatak odası denildiğinde akla konfor, dinlenmek ve dinginlik gibi kavramlar geldiğine göre bu kavramları destekler biçimde zeminlerde de göz yormayan, şık ve nötr tercihler yapmak uygun görünüyor.  DesignFloor Avantgarde ve Osmoze koleksiyonları, sundukları doğal tonlardaki renk alternatifleri ve eşsiz dokuları ile yatak odalarını benzersizleştiriyor. Son teknolojilerin kullanımıyla işlenmiş detaylı yüzeyler, Osmoze koleksiyonunu kendi segmentinde üst skalada konumlandırırken doğanın kanunu olan değişim ve dinamizminin ruhu Osmoze ile açığa çıkıyor. Parkeye dair tüm sıra dışı beklentilerinizi Avantgarde koleksiyonu ile karşılayan DesignFloor, farklı düşünmeyi ve yaşamayı tercih edenler için geliştirdiği yedi renk alternatifi ile tasarımınızın sınırını belirlemenizi sağlıyor.  Her iki seri de zamanın ruhunu zeminlerinde sergilemek isteyenlere yalın ve uzun ömürlü bir tasarım altyapısı oluşturuyor.

Yatak odanızda sağlıklı bir nefes

Orman belgelendirme onay programı PEFC sertifikasına sahip olan Avantgarde ve Osmoze serileri, A+ sertifikası yani düşük karbon emisyonu ile çevreci ve sürdürülebilir yapılarıyla da dikkat çekiyor.  Düşük emisyon özelliği sayesinde iç mekandaki hava kalitesini artırıcı etki gösteren seriler, darbe sesi emilimi ve optimum akustik özellikleri ile de uyku kalitesine katkıda bulunuyor. 8 mm kalınlığındaki Avantgarde ve Osmoze koleksiyonları, 33. sınıf dayanımları ve AC5 aşınma tabakalarıyla 25 yıl garanti kapsamında satışa sunuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.