Yaşam Alanları Kişiye Özel Olmalı

Yaşam Alanları Kişiye Özel Olmalı

İçmimarlık ve mimarlık hizmetlerini tek çatı altında sunan B+S İçmimarlık ve Tasarım Stüdyosu Kurucusu İçmimar Betül Sezgin, kişiye özel tasarımlarla şık ve konforlu yaşam alanlarını hayata geçirdiklerini söyledi.

A+A-

İzmirde son dönemde turizm sektörüne yönelik tasarım ve renovasyon projelerinde yer aldıklarını belirten Sezgin, villa, konut, ofis, restoran ve otel gibi alanlarda profesyonel çözümler sunduklarını ifade etti.
Her bireyin kişisel zevkinin ve ihtiyacının farklı olduğunu dile getiren Betül Sezgin, “Mekanlar, binalar ve tasarımlar kişiye özel olmalı. Tasarımda başarılı sonuçlar almanın yolu öncelikle, işvereni tanımaktan geçiyor. “Müşteri, mekanı kendisi için mi konuk ağırlamak için mi kullanacak?”, “Ne kadar vakit geçirecek?” gibi detayları önceden öğrenerek planlamak gerekiyor. Günümüzde konutlar hazır konseptli şekilde müşterilere sunuluyor. Fakat herkesin zevki farklı olduğu için bu kez de konut yenileme işlemleri yapılabiliyor. Bu aslında ekonomik anlamda da bir kayıp anlamına geliyor. Pahalı malzeme her zaman iyi anlamına gelmez. Eski bir malzeme yeni bir tasarımla çok şık ve kullanışlı hale getirilebilir. Müşterilere en doğru ve uygun çözümleri sunmak için kızım Mimar Ceren Sezgin ve diğer ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz”

TURİZM SEKTÖRÜNE AĞIRLIK VERECEĞİZ
İçmimar Betül Sezgin, B+S Mimarlık olarak 2022 yılında turizm, otelcilik ve ticari alanlara yönelik projelere ağırlık vermek istediklerini kaydetti.
Sezgin, sözlerine şöyle devam etti: “Binalara bakış açımızı değiştirdik. Artık hem mimari hem de içmimarlık anlamında disiplinler arası bir işbirliğiyle konuya bütüncül olarak yaklaşıyoruz. Tasarımlarımızı çözüm ortaklarımızla birlikte uygulamalarla yaşama geçirebiliyoruz. Hem iç mekan hem de yapının dış kabuğunu birlikte projelendirdiğimiz için bütüne hitap eden bir tasarıma imza atıyoruz. Tasarımcıyı başarılı kılan, insan odaklı ve kullanıcıya en doğru cevap veren tasarımları üretmesidir. Firma olarak hem tasarım, hem de uygulama konularında kurumsal çözümler sunuyoruz. Firmamıza ait olan Marjee Studio markasıyla ev ve ofis mobilyaları konusunda da hizmet vereceğiz. Şu anda tasarım ve katalog çalışmalarımız devam ediyor. Yurtdışına da açılmak istiyoruz. Bir yıl sonra online satışlara başlamayı hedefliyoruz”
İçinde bulunduğumuz ekonomik koşullarda çarkların dönebilmesi ve tedarik zincirinin korunabilmesi için her sektörde üretimin devam etmesi gerektiğini vurgulayan Betül Sezgin, bunun için öncelikle kobiler ve küçük esnafın desteklenmesinin önemine dikkat çekti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.