“Yarımada’da Yenilikçi Ve Kaliteli Projelere İmza Atacağız”

“Yarımada’da Yenilikçi Ve Kaliteli Projelere İmza Atacağız”

Monami İnşaat'ın kurucusu Tuğberk Moler Urla, Güzelbahçe, Seferihisar hattında proje geliştirmeye devam edeceklerini belirterek “Yeni çıkan ürünleri takip ederek projelerimizde mutlaka uyguluyoruz. Felsefemiz her zaman yenilik ve kalite olmuştur" dedi.

A+A-

2006 yılında İzmir'de bir mimarlık ofisinde çalışarak sektöre adım atan Tuğberk Moler, 10 yıllık tecrübenin ardından eşi Sibel Moler ile 2016 yılında Urla’da Monami İnşaat Mimarlık firmasını kurarak ticarete atıldı. Mimarlık, dekorasyon, taahhüt ve müteahhitlik işleri yapan firma son yıllarda villa imalatına yoğunlaştı.

Yarımada bölgesinde kaliteli inşaatlar üretmeye devam ettiklerini belirten Moler şunları söyledi:

Seferihisar, Güzelbahçe ve Urla...

Doğduğum yer olan Güzelbahçe'nin gelişimini ve oluşacak talebi fark ederek burada iş yerimizi açmaya karar verdik. İzmir'in üst gelir grubu Pandemi ve depremin de etkisiyle Yarımada bölgesine taşınmaya başladı. Biz de bu eksende tüm çalışmalarımızı Seferihisar, Güzelbahçe ve Urla aksında gerçekleştiriyoruz.

10 projenin inşaatı devam ediyor

Şirket olarak yapımını sürdürdüğümüz 10 projemiz bulunuyor. Bu projelerimiz Bademler, Zeytinalanı, Yelki, İskele'de yer alıyor. Müstakil ya da ikiz villa konseptli çalışma yürütüyoruz. Bu 10 projemizi 2024'ün haziran ayında teslim etmeyi planlıyoruz. İlerleyen süreçte ise 20 tane daha lüks villa projesine başlayacağız.

Kendi ekibimizi kurduk

Kendi bünyemizde 50 kişilik bir ekibimiz var. Talep eden müşterilerimizin arsalarına taahhüt şeklinde villa inşaatı da gerçekleştiriyoruz. Tüm bu işlerimizi yaparken 1. sınıf malzeme kullanıyoruz. Bu bölge kalitesiz ürünü kaldıracak bir bölge değil. Bölgeye çok hakimiz.

Arsa maliyetleri çok yüksek

Güzelbahçe ve Urla’da yeni arsa üretilemiyor. Bu durum arsa maliyetlerini, arsa maliyetleri de villanın satış rakamını yükseltiyor. Bu nedenle yeni bölgelerin imara açılması gerektiğini düşünüyoruz. Arsa üretimimin olmaması nedeniyle eski villaların kentsel dönüşüme girme durumu artacaktır. Biz şirket olarak dönüşümde de aktif olarak yer alacağız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.