Yalı Yapı, İzmir ve Balıkesir’de Yeni Projelere Başlayacak

Yalı Yapı, İzmir ve Balıkesir’de Yeni Projelere Başlayacak

2007 yılından bu yana İzmir ve Balıkesir’de proje üreten Yalı Yapı, yeni projelere start verecek. Site konseptinde yaşam alanları tasarlamayı hedefleyen firma yakın zamanda projeleriniz duyuracak.

A+A-

İletişim sektöründe faaliyet gösterirken Yalı ismini inşaat sektörüne de taşıyan Erhan, İshak, Ayhan Demir kardeşler, ilk projelerini 2007 yılında Bayraklı’da hayata geçirdi. İzmir’in birçok ilçesinde yap-sat projelerine  imza atan Yalı Yapı 2012 yılında kentsel dönüşüme yoğunlaştı. 30’a yakın projenin inşaatını tamamlayan firma 500’e yakın konutu tamamlayıp teslim etti.

2010 yılında Balıkesir’de arsa yatırımı yapan Yalı Yapı, 2013’te Balıkesir’de ilk projesini hayata geçirdi.  Sonraki yıllarda da bu bölgede yatırım yapmaya devam eden firma Son 3 yılda ağırlıklı olarak Balıkesir’de proje üretti. Yalı Yapı, İzmir ve Balıkesir’de yatırımlarına devam edecek.

Yatırıma ve istihdama devam

Hem İzmir hem de Balıkesir’de yeni projelere başlayacaklarını ifade eden Ayhan Demir, “Balıkesir’de 48 konutluk projemizin oturma ruhsatını aldık. Aynı bölgede arsa yatırımlarımız oldu. Hem İzmir’de hem de Balıkesir’de arsa geliştirme aşamasında olan projelerimiz var. Yakın zamanda yeni projelerimizin startını vereceğiz. Ekonomik belirsizliklere rağmen yatırım yapmaya ve istihdam sağlamaya devam edeceğiz. Yalı Yapı, kalitesini İzmir’in birçok noktasına taşımayı ve insanların yeni konut hayaline kavuşmasını sağlamayı hedefliyoruz.

Maliyeti öngöremediğimiz için teklif dahi veremiyoruz

İnşaat maliyetlerinin anormal bir şekilde arttığı bu dönemde kentsel dönüşüm projelerinde yer almadıklarını belirten İshak Demir, “Kentsel dönüşüme ilk başladığımız dönemlerde profesyonel bir ekip ile hizmet veriyorduk. Özellikle Karşıyaka bölgesinde birçok binanın dönüşümünü sağladık. Ancak maliyetlerin artışıyla beraber kentsel dönüşüme ara vermek zorunda kaldık. Maliyet artışlarından dolayı artık teklif dahi veremiyoruz. Bina maliyetinin ne olacağını biz de öngöremiyoruz. Bu dönemde Kendi arsalarımız üzerinde proje inşa etmeye çalışıyoruz. İnşaat maliyetlerinde istikrar sağlanırsa kentsel dönüşümde olmaya devam ederiz” dedi.

Yaşam alanları tasarlayacağız

İnşaatta yeni trendin konsept projeler olduğunu ifade eden Erhan Demir, “15 yılda yüzlerce aileyi yeni ve güvenli binalara taşıdık. Şirket olarak hedefimiz kalite standartlarımızı daha da ileriye taşıyarak bina konseptinden çıkıp yaşam alanları tasarlamak. Önümüzdeki süreçte sosyal alanlarıyla ön plana çıkan site projeleri geliştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.