Viven Life Ön Talep Toplamaya Başladı

Viven Life Ön Talep Toplamaya Başladı

Viven İnşaat'ın yeni projesi Viven Life ön talep toplamaya başladı. 277 konuttan oluşan Viven Life projesinde 1+0 ve 1+1 daire seçeneklerine yer verilecek.

A+A-

Yıl sonunda başlaması planlanan Viven Life projesi Yaşar Üniversitesi Bornova Kampüsünün hemen yanındaki konumuyla dikkat çekiyor.

Projeyle ilgili bilgi veren Viven İnşaat yönetim kurulu üyesi Emrullah Yolçi, " Burada aktif yaşayan ve sosyal imkanlara önem veren bir profile göre konsept hazırladık. Öncelikli hedefimiz üniversite öğrencileri, akademisyenler ve doktorlar olacak. Burada 50 adet 1+0 ve 227 adet 1+1 dairemiz bulunuyor. Projenin içinde otel ve ticari alanlar bulunacak. Alt kısmında ise gastronomi alanında önemli firmalara ev sahipliği yapacak. Projenin 2 katlı yeraltı otoparkı da olacak. Şu anda ön talepleri topluyoruz. Viven Life içinde 24 saat yaşam imkanı sunan her türlü detayı düşündük. Proje sakinleri, yüzme havuzu, spor alanları, yemek, eğlence ve diğer aktiviteler için kullanılacak sosyal alanlardan faydalanabilecek” dedi.

Viven Life fiyatları ve ödeme koşulları henüz açıklanmadı. Projenin fiyatları açıklanır açıklanmaz www.insaatderyasi.com adresinde olacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.