Viven İnşaat'tan İzmir'e 500 Milyon Liralık Yatırım

Viven İnşaat'tan İzmir'e 500 Milyon Liralık Yatırım

Bornova'da 425 konutluk iki projenin yapımını sürdüren Viven İnşaat, Bornova'da 277 konut ve otelden oluşan karma proje ile ve Bayraklı'da 30 katlı kule projesine başlıyor. Yeni projelerle beraber Viven'in İzmir'e yatırımı 500 milyon TL'ye ulaşacak.

A+A-

Evak İnşaat ve Emiroğlu Group ortaklığı ile kurulan Viven İnşaat 2 yeni proje için start verdi.

Viven İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yolçi, yapımı devam eden Viven Tower ve Viven Vogue projelerinin yanısıra Yaşar Üniversitesi'nin yanında konumlanan Viven Life ve Mistral yapı ortaklığıyla yaşama geçirilecek olan Bayraklıdaki Viven Port projelerinin kente değer katacağını ifade etti.

Mimari tasarımı, kullanılan malzeme kalitesi ve sosyal donatıları ile dikkat çeken projelerin lokasyonları nedeniyle de tercih edildiğini söyleyen Emrullah Yolçi, dinamik ve vizyoner bakış açısıyla İzmir'e yeni ve modern yaşam alanları kazandırmak için yola çıktıklarını vurguladı.

viven-insaat.jpg

Yaklaşık 45 senedir aile olarak inşaat sektöründe önemli deneyimler kazandıklarını dile getiren Yolçi “Binlerce yaşamda biz varız, milyonlarca yaşamda da olacağız. İzmir'in en gözde lokasyonlarında sıra dışı tasarımlara imza atıyoruz. Toplamda 500 milyon liralık yatırım maliyeti gerçekleştireceğiz. Ama bunun ekonomiye kazandıracağı değer iki katı olacak. Toplamda bir miyar liralık bir ciro hedefimiz bulunuyor. Biz ekip olarak ilk günkü heyecanımızı koruyoruz. Birlikte çalıştığımız çözüm ortakları da aynı vizyona sahip alanlarındaki en kaliteli firmalar” diye konuştu.

İZMİR'E 4 AYRI KONUT PROJESİ

İzmirde 2 yıllık bir süre sonunda toplam 4 ayrı projeyi yaşama geçireceklerini kaydeden Yolçi şu bilgileri verdi, “ İlk defa lansmanını yaptığımız Viven Tower 241 daire ve 6 ticari alandan oluşuyor. Gerek tasarım gerekse de sosyal donatılarıyla adından söz ettirecek bir projeye imza attık. Projeyi 18 ay içinde sahiplerine teslim edeceğiz. Şu anda % 85 oranında satış gerçekleştirdik. Projemiz, yatırım kadar oturma amaçlı da tercih ediliyor. Bir diğer projemiz ise Viven Vogue adını taşıyor. O da 23 kattan oluşuyor ve 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerine sahip 184 konut bulunuyor. 15 ay gibi bir sürenin sonunda anahtarları sahiplerine vereceğiz. Bu projemizde de önemli bir başarıya imza attık şu anda dairelerimizin % 95 oranında satışını gerçekleştirdik. Yıl sonunda yapımına başlayacağımız bir diğer projemiz ise Viven Life. Yaşar Üniversitesi Bornova Kampüsünün hemen yanındaki konumuyla dikkat çekiyor. Burada aktif yaşayan ve sosyal imkanlara önem veren bir profile göre konsept hazırladık. Öncelikli hedefimiz üniversite öğrencileri, akademisyenler ve doktorlar olacak. Burada 50 adet 1+0 ve 227 adet 1+1 dairemiz bulunuyor. Projenin içinde otel ve ticari alanlar bulunacak. Alt kısmında ise gastronomi alanında önemli firmalara ev sahipliği yapacak. Projenin 2 katlı yeraltı otoparkı da olacak. Şu anda ön talepleri topluyoruz. Viven Life içinde 24 saat yaşam imkanı sunan her türlü detayı düşündük. Proje sakinleri, yüzme havuzu, spor alanları, yemek, eğlence ve diğer aktiviteler için kullanılacak sosyal alanlardan faydalanabilecek”

MİSTRAL ARAZİSİNE 30 KATLI VİVEN PORT PROJESİ

Mistral Yapı ile gerçekleştirdikleri işbirliğiyle Bayraklı'da denize sıfır lokasyonda özel bir projeyi daha yaşama geçirmeye hazırlandıklarını ifade eden Viven İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Alim Emiroğlu, projenin İzmir konut kalitesindeki çıtayı yükselteceğini vurguladı.

Alsancak limanı yakınında 30 katlı olarak tasarlanan proje hakkında bilgi veren Alim Emiroğlu, şöyle devam etti: “Herşeyden önce, Arkas Holding, Atay Holding ve Mistral Yapı'nın bizi tercih etmelerinden ötürü gurur duyuyoruz. Viven Port denize sıfır konumu ve mimari tasarımıyla benzerlerinden ayrılacak. Projenin yaşam konforunu artıracak ve güvenli bir proje olmasını istedik. Bu nedenle içinde ticari alan bulunmayacak. En kaliteli ürünleri kullanacağımız projemizde 2+1, 3+1, 4+1, Penthouse Loft ve Bahçeli Dublex daire tipleri bulunacak. İzmirde yatırımlarımızı sürdürmek istiyoruz. Şu anda inşaat kapasitemizin hala yarısını kullanıyoruz. Bizi tercih eden yatırımcılar projenin sonunda %80 ila %100 oranında kar elde edecekler. 45 kişilik teknik ve idari kadromuz bulunuyor. Şantiyelerle bu sayı 250'yi buluyor. Yeni projelerin de devreye girmesiyle birlikte bu rakam 500 kişiye ulaşacak. Sahip olduğumuz kaliteli insan kaynağı ve inşaat alanındaki tecrübelerimizle İzmir'de adından söz ettirecek yeni projelerle farklı lokasyonlarda yatırımcılarla buluşmaya devam edeceğiz. Çeşme ve Alaçatı'da da yeni yatırımlarımız olacak. Şirket merkezimizi Mistral'in 47'inci katına taşıyacağız. Böylelikle Avrupa'nın en yüksekte bulunan inşaat ofisi unvanını da elde etmiş olacağız”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum