Viven İnşaat'tan Çeşme ve Kuşadası'na 2 Yeni Proje

Viven İnşaat'tan Çeşme ve Kuşadası'na 2 Yeni Proje

Evak İnşaat ve Emiroğlu İnşaat inşaat ortaklığıyla kurulan Viven İnşaat Çeşme ve Kuşadası'nda yeni projeler hayata geçirecek. Viven inşaat ortağı Emrullah Yolçi yeni projelere 2020 yılı içerisinde başlayacaklarını söyledi.

A+A-

Evak İnşaat ve Emiroğlu Group ortaklığı ile kurulan Viven İnşaat'ın Bornova'da yapımını süren Viven Tower'ın satış başarısı nedeniyle yapılan kutlama yemeğinde çözüm ortakları ve Viven İnşaat çalışanlarıyla bir araya geldi.

İnciraltı'nda bulunan Sera Saklı Bahçe'de bir araya gelen Viven İnşaat ailesi, İzmir'de bulunan ilk projeleri olan ve toplam 241 daire bulunan Viven Tower projesinin yarısının satışını kısa süre içinde gerçekleştirmenin sevincini yaşadı.

Viven İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yolçi, yıl sonuna kadar İzmir, Kuşadası ve Çeşme'de yeni konut projelerine başlayacaklarını ve lansman gerçekleştireceklerini ifade etti. Viven İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Alim Emiroğlu da, Viven Tower'ın konumu ve her konutta bulunan geniş teraslar ile Ege Denizi'ne panaromik bir görüş sunulduğunu açıkladı.

Projenin sosyal donatıları ve fırsatlarıyla çok beğenildiğinden bahseden Emiroğlu, "155 metre yüksekliğe 42 bin metrekare inşaat alanına sahip Viven Tower, yüksek tavanlı ferah 241 adet 1+1 ve 2+1 konuttan oluşuyor" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.