VitrA Karo Serileri Yüzeyleri Harekete Geçiriyor

VitrA Karo Serileri Yüzeyleri Harekete Geçiriyor

Modern ve endüstriyel mekanların mimarı CementMix karoları, ColorCode ile uyumlu geliştirilen VitrA karo serilerle kombinlendiğinde, yüzeyler adeta harekete geçiyor.

A+A-

Okul ve üniversitelerin açılmasıyla yeniden şehre dönenler, soğuk kış sezonu öncesinde evlerini yenilemek için son trendleri araştırıyor. Beton görünümü, modern mimariye yön veren trendler arasındaki yerini korurken, bu yıl kullanıcılar daha fazla özgürlük istiyor. Yaşam alanlarında farklı tarzları kombinlemek isteyenler, aradıkları çözümü VitrA’nın birbirleriyle uyum içinde kullanılabilen karo serilerinde buluyor.

Beton etkisi

VitrA’nın CementMix koleksiyonu, modern mimarinin önde gelen trendlerinden beton görünümüne karolarla hayat veriyor. Mekanlara minimalist bir dokunuş yapan yer ve duvar karoları, betonun geleneksel rengini, modern toprak tonlarıyla uyumlu sıcak bir doku paletinde yumuşatıyor. Betonun 4 farklı katmanını 6 tonda yorumlayan CementMix, sistemsel bir yaklaşımla kullanıcılara birbiriyle uyumlu sakin doku seçenekleri sunuyor.

Sadeliğin çekiciliği

Farklı malzeme dokularını aynı renk ailesinde birleştiren VitrA’nın ColorCode konsepti, sunduğu malzeme çeşitliliğiyle, mekana minimalist ve çekici bir sadelik getiriyor. Sıcak ve soğuk renk gruplarında sofistike bir karma sağlayan ColorCode, dinamik ve fonksiyonel tasarım imkanları sunarak mimar ve tasarımcıları özgürleştiriyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.