VİKO by Panasonic Yeni Kablo Kanalı Sistemleri

VİKO by Panasonic Yeni Kablo Kanalı Sistemleri

Panasonic Life Solutions Türkiye tarafından geliştirilen VİKO by Panasonic marka kablo kanalı sistemleri ise alanında kalitesi ve teknolojisi ile öne çıkıyor.

A+A-

Kablo kanalı sistemleri, yapıların enerji dağıtımı veya haberleşme için kullanılan tesisatlarında, izole elektrik kablolarının güvenli bir şekilde taşınması, sabitlenmesi ve desteklenmesinde önemli görevleri yerine getiriyor. Panasonic Life Solutions Türkiye tarafından geliştirilen VİKO by Panasonic marka kablo kanalı sistemleri ise alanında kalitesi ve teknolojisi ile öne çıkıyor. Güvenli kullanım ve estetik görünüm sunan VKD serisi sistem ve kablo kanalları, kolay montaj beklentilerini en iyi şekilde karşılamak için tasarlanmış bulunuyor. Viko45 ürün gamı ise kullanıcılarını kullanışlı, şık, geniş fonksiyonlu ve teknolojiye hizmet eden priz seçenekleriyle buluşturuyor.

VİKO by Panasonic’in hayatı kolaylaştıran kablo kanalı sistemleri; güvenli kullanım ve estetik görünüm sağlıyor. Fabrikalar, iş merkezleri, alışveriş merkezleri, eğitim kurumları, sağlık kuruluşları, kamu binaları için ideal çözümler yaratıyor. Hızlı kurulum, IP40 ve kolay montaj özellikleriyle de beklentileri en iyi şekilde karşılıyor.

Profesyonel ürünler, projelere uygun sistemler…

Kolay montaj imkanı sunan kapaklar, kanal + kapak için tek sipariş kodu, kuvvetli ve zayıf akım uygulamaları için uygunluk, yatay ve dikey montaj imkanı ile VKD Kablo Kanalı Sistemleri her projeye uygun. Ayrıca teknolojinin gerektirdiği tüm ihtiyaçlara yanıt veren özel aksesuarlar ile de sistemli, pratik ve akılcı…

VKD içten kapaklı sistem kablo kanalları ile güvende olun.

Evde, ofiste, okulda, stüdyoda, atölyede kablolarınız açıkta kalmasın. Hem siz güvende olun hem de değer verdikleriniz güvende olsun. VKD Sistem Kablo Kanalları, elektrik, data ve telefon hatlarının montajında daha fazla çözüm sunmak için geliştirilmiş bulunuyor. Viko45 modüler priz gruplarıyla uyumlu yapısıyla VKD Kablo Kanalları, sistem entegrasyonlarında ihtiyaç duyulan ürünleri, kolay montaj ve geniş aksesuar seçenekleriyle birlikte sunuyor.

VİKO by Panasonic’in VKD İçten Kapaklı Sistem Kablo Kanalları, açıkta duran kabloları gizliyor ve koruyor. Böylece açıkta duran, dağınık elektrik kablolarının yol açabileceği takılma, düşme benzeri riskleri ortadan kaldırıyor.

Yapışkanlı ve yapışkansız seçenekler - balık sırtı ve standart kablo kanalları

Mekanlara özel ve ihtiyaca uygun kablo kanalı seçeneklerinden oluşan VKD Kablo Kanalları, açıkta duran kabloları kolayca gizlemek ve herkes için daha güvenli alanlar oluşturmak için tasarlanmış bulunuyor. VKD serisi, hızlı ve kolay montaj beklentilerine daha fazla alternatif ürünle yanıt verebilmenin ayrıcalığına sahip. Ürün yelpazesi ise bu amaca hizmet eden balık sırtı kablo kanalları ve yapışkan bantlı kablo kanalları ile oldukça zengin. Standart kablo kanalı ürün grubunda yer alan zengin profil çeşitleri, kullanıcıları ihtiyaçları doğrultusunda en uygun seçeneklerle buluşturuyor. İstenen uzunluğa göre kolayca kısaltılıp, düzeltilebilen kullanıcı dostu çözümler sunuyor. Boyanabiliyor ve kolay temizleniyor. Kablo kanalının üzerinde bulunan dübel boşluklarına uygun delikler açılarak, dübel ve vida yardımı ile sabitleniyor. Yapışkan bantlı kablo kanalları da kendinden yapışkanlı bantları sayesinde kolayca monte edilebiliyor.

Viko45 ile her projeye uygun esnek ve modüler çözümler…

Sistem kanallarını tamamlayan Viko45 modüler priz serisi, her projeye ve beklentiye uygun, esnek çözümlerle yanıt veriyor. Ayrıca, zamanın ve teknolojinin gereksinimlerini karşılayan zengin fonksiyon seçenekleri sunuyor. Kapaklı priz seçeneğinin yanı sıra 2, 4, 6, 8 modül karkaslardan oluşan seri, halogen free özelliğine sahip ve tüm sistem kanallarıyla uyumlu. Priz uygulamalarında çocuk koruma özelliği de bulunuyor. Şık, yalın ve dekoratif Viko45 serisi ürünlerini, ihtiyaca göre komple ya da ayrı ayrı satın almanız da mümkün

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.