Varioclic 4 Kategoride 36 Yeni Dekorunu Kullanıcılarıyla Buluşturuyor

Varioclic 4 Kategoride 36 Yeni Dekorunu Kullanıcılarıyla Buluşturuyor

Yıldız Entegre’nin parke markası Varioclic, 4 farklı kategoride sunduğu toplamda 36 yeni dekorunu kullanıcılarıyla buluşturuyor.

A+A-

Yıldız Entegre, yaşam alanları için özgün dekorlar geliştirme misyonuyla tasarladığı yeni ürünlerini kullanıcılarının hizmetine sunuyor.  Dünya trendlerini ve kullanıcı beklentilerini yakından takip eden şirket, Varioclic ailesine eklediği; Varioclic Natural Sense, Varioclic Vista, Varioclic Stilo ve Varioclic Kids kategorileriyle dekorasyon süreçlerine ilham oluyor. 

Renklerin farklı tonları ile harmanlanarak doğal doku hissi sağlayan Varioclic Stilo, ahşap tutkunları için masif parkelerden ilham alınarak tasarlanan Varioclic Vista, mükemmel derinlik hissi sağlayan Varioclic Natural Sense, çocuklar için özel olarak üretilen, antibakteriyel olma özelliği taşıyan Varioclic Kids serileri, yaşam alanlarının atmosferine yepyeni bir soluk getiriyor. 

Türkiye’de ilk kez ‘Çek Seç Uygula’ ve ‘Parkeni Seç’ gibi teknolojileri kullanıcılarının hizmetine sunarak, parke seçim süreçlerini minimuma indiren Yıldız Entegre, yapısı ve kalitesiyle ön plana çıkan dört yeni parke dekor kategorisiyle de ürün portföyünü genişletiyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.