Ünlü İsimler Milyonluk Villalarını Satışa Çıkardı

Ünlü İsimler Milyonluk Villalarını Satışa Çıkardı

Çok sayıda ünlü isim değeri milyonlarca lirayı bulan villalarını satışa çıkardı. Vilların satış fiyatları çok yüksek olduğu için satışları gecikiyor.

A+A-

Bazı ünlü isimler, milyonluk evlerini satmaya karar verdi. Öyle fiyatlar istiyorlar ki milyonluk evler bir türlü satılamadı. 

Semih Şentürk

Eski futbolcu Semih Şentürk ile eşi Pınar, 1200 metrekarelik villaları için 19 milyon talep etti. 4 katlı villanın 12 odası bulunuyor.

Çağla Şıkel 

Çağla Şıkel 2 çocuğuyla yaşadığı Balmumcu’da yer alan villasını 11 milyon TL’ye satışa çıkardı. Bu paranın üzerine biraz daha ekleyip havuzlu, güvenliği olan bir villakente geçmeyi planlıyor.

Mustafa Sandal 

Mustafa Sandal, Çubuklu’da bulunan 650 metrekarelik villasını 29 milyon TL’ye satışa çıkarırken eski eşi Emina Jahovic’e pay verecek.

Adnan Şen 

Eşi Begüm Şen ile Los Angeles’ta yaşayan Adnan Şen, Beverly Hills’in en pahalı malikanesini inşa etti. 75 milyon dolar (511 milyon) fiyat açıklandı. 2 bin metrekarelik alan üzerinde yapılan evin 9 odası, 12 banyosu var. Adnan Şen’in yabancı dergi ve programlara da konu olan malikanesine 4 Hollywood yıldız istedi. Ancak Şen “İndirim yapmayacağım” diye konuşuyor.

Gülşen 

Gülşen, yıllar önce 15 milyon liraya aldığı bir AVM’deki 2 katlı dairesi için 30 milyon talep etmişti.

Ajda Pekkan 

Süperstar Ajda Pekkan 2017 yılında Sarıyer’de bulunan villasını 8.5 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Pahalı bulunduğu için 4 kez indirim yaptı ve yine satamadı. 3 yılda yüzlerce kişi Ajda Pekkan’ın evini meraktan gezdi. Süperstar “Ev müzeye döndü, alıcı olan gelsin” diyerek isyan etti.

Cem Yılmaz 

Cem Yılmaz, Zekeriyaköy’de bulunan villasını 2 milyon dolara satışa çıkardı. İçerisinde aylık 50 bin TL ödeyen kiracı da bulunuyor; Başakşehirli futbolcu Gael Clichy. Ünlü topçu “Ev sahibimden çok memnundum. Umarım Cem Bey kararından vazgeçer” diye konuşuyor.

Beren Saat 

Beren Saat, Arnavutköy’deki evini, eşi Kenan Doğulu, Amerika’da bulunan villasını satışa çıkardı. 

Serdar Ortaç 

Serdar Ortaç aylık 120 bin TL kredisini ödemekte zorlanması nedneiyle 15 milyon TL’lik villasını satışa çıkarmaya karar vermişti. Ortaç, kararından “Bir daha böyle ev alamam” diyerek vazgeçti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.