Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı 7 Temmuzda Kapılarını Açacak

Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı 7 Temmuzda Kapılarını Açacak

Alanında dünyanın 3 büyük ihtisas fuarından birisi olan Uluslararası Asansör İstanbul, küresel ölçekte ertelenen satın alma taleplerini karşılayarak, katılımcılarına işlerini büyütme fırsatı sunacak.

A+A-

7 – 10 Temmuz tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde 17.’sini düzenleyecekleri organizasyon hakkında açıklama yapan Tarsus Turkey Fuarlar Direktörü Seda Bozkurt, “Ülkemizde yaklaşık 550 bin asansör, günde ortalama 50 milyon yolcu taşıyor. Yıllık ortalama 1 – 1,5 milyar dolar civarında bir ciroya sahip olan Türkiye asansör sektörü 2019’u yaklaşık 230 milyon dolar ihracata karşılık 98,6 milyon dolar ithalatla kapattı. En çok ihracat yaptığımız 15 ülke, komşularımız ve yakın coğrafyadaki ülkeler. Asansör firmalarımızın, özellikle bu günlerde yeniden şekillenmeye başlayan dünya tedarik zincirindeki yerini sağlamlaştırması için farklı pazarlara ve yeni ihracat kanallarına açılması kaçınılmaz. Bu noktada Asansör İstanbul Fuarı, önemli bir görev üstleniyor” dedi.

2019 yılındaki son buluşmada toplam 96 ülkeden 28.868 profesyonel ziyaretçiyi ağırladıklarını belirten Bozkurt, Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı’nın, 2021 yılında da katılımcılarına benzersiz ticaret fırsatları sunmaya devam edeceğini söyledi.

Virüse karşı yeni nesil asansörler de fuarda sergilenecek!

Asansöre dair tüm ürün, makine, malzeme, ekipman ve teknolojilere ev sahipliği yapacak olan Uluslararası Asansör İstanbul 2021’de, makine ve motor sistemlerinden kumanda sistemlerine, sinyalizasyondan elektronik sistemlere, kabin ve karkaslara, kat & kabin kapılarından raylara, askı halatlarından işaret ve etiketlemeye, yürüyen merdiven ve yollardan tamamlayıcı ekipmanlara kadar binlerce ürün bir arada sergilenecek. Ayrıca fuarda, virüs bulaşma riskini en aza indirmeye yardımcı temassız çağrı sistemiyle çalışan asansörlerden, bakteri ve mikrop oluşumunu engelleyen çözümlere, kendi kendini temizleyen kabinlerden, buton yerine hologram teknolojilerine sahip asansörlere kadar farklı çözümler de ziyaretçilerle buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.