Ulukent İkinci Mavişehir!

Ulukent İkinci Mavişehir!

Ulukent’in, planlı yapılaşması ve lüks projeleriyle kuzey aksının en hızlı gelişen bölgelerinden biri haline geldiğine dikkat çeken Erman Gürsel, “Mavişehir, Bostanlı, Atakent bölgesinden çok talep var. Ulukent’i ikinci Mavişehir olarak tanımlıyorum” dedi

A+A-

Ulukent, İzmir’in kuzey aksında en hızlı gelişen bölgelerin başında geliyor.

Şehir merkezinde arsaların tükenmesi, inşaat yatırımcılarının büyük projelerin yapılmasına olanak sağlayan düzenli imar planlarına sahip, çevreyolu, Anadolu Caddesi, İZBAN, otobüs gibi ulaşım akslarına yakın mesafede yer alan, çarpık yapılaşmanın ve gecekondunun hiç olmadığı bir bölge olan Ulukent’e yönelmesini sağladı.

Birçok markalı konut üreticisinin radarında olan Ulukent bölgesi, hayata geçirilen markalı projelerle son yıllarda yatırım ve yaşam için en cazip bölgelerden biri haline geldi.ulukent.jpg

Ulukent bölgesinde 1000’in üzerinde konut inşa etmeyi planlayan Gürdemir Mühendislik İnşaat A.Ş yönetim Kurulu Başkanı ve My Life projelerinin yaratıcısı Erman Gürsel, Ulukent’in hem yaşam hem de yatırım için çok avantajlı bir bölge olduğunu ifade etti.

İKİNCİ MAVİŞEHİR

Ulukent’i ikinci Mavişehir olarak tanımladığını belirten Gürsel, “Mavişehir, Bostanlı, Atakent bölgesinden Ulukent’e çok fazla talep gelmeye başladı.  Gelen müşterilerin büyük bir kısmı bu bölgelerden geliyor. Ulukent çok hızlı ve düzenli gelişiyor. Ulukent’te gecekondu ve çarpık yapılaşma hiç yok. Doğru planlama, düzenli yapılaşma ile beraber lüks sitelerin yapılması Ulukent’i, Mavişehir/Bostanlı bölgesinin ardından yatırım için en ideal bölge haline getirdi” dedi.

erman-gursel-001.jpg

FİYATLAR OLMASI GEREKENİN ÇOK ALTINDA

Ulukent’te konut fiyatlarının çok uygun olduğunu ve inşaat maliyetlerindeki zamların henüz fiyatlara yansıtılmadığını belirten Gürsel sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Müteahhitler olarak inşaat maliyetlerindeki yüksek zamları henüz fiyatlarımıza yansıtmadık. Ulukent’te konut fiyatları olması gerekenin çok altında. Müşterilerin hem oturmak hem de yatırım amacıyla tercih edebilecekleri en öncelikli bölgelerin başında geliyor. Yakın zamanda maliyetteki artışlara paralel olarak konut fiyatlarında çok ciddi bir artış olacaktır. Konut alıcılarının bu son fırsatı kaçırmaması gerekiyor.”

ulukent-menemen.jpg

İKİ UCU OTOBANA BAĞLANAN 50 METRELİK BULVAR

Altyapı ve yol çalışmalarının büyük kısmının tamamlandığını belirten Gürsel, “Ulukent geniş ve nizami yolları, parkları, yeşil alanları, sosyal alanlarıyla ön plana çıkıyor. Ulukent merkezinden geçen 50 metrelik geniş bir bulvar projesi var. Belediyemizden bu bulvarı hızlı bir şekilde yapmasını bekliyoruz. Bulvarın iki ucu Karşıyaka ve Koyundere otobanına bağlanıyor. Bulvar açıldığı zaman ulaşım daha da kolaylaşacak. Ulukent çok daha cazip bir hale gelecek. Mavişehir bölgesinden 10-12 dakikada Ulukent’e ulaşılabiliyor. Toplu taşıma ile diğer metropol ilçelere de kolayca ulaşım sağlanabiliyor. İzban hattından Ulukent içerisine aktarma yapan otobüslerin sayısının artırılması ile ulaşım çok daha konforlu hale getirilebilir” ifadelerini kullandı.

mylife-heme-ulukent.jpg

YENİ ETAPLAR İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

My Life Home projesinin ilk etabını yıl sonunda teslim edeceklerini, diğer etaplar için de çalışmalara başladıklarını belirten Gürsel şunları dile getirdi, “MyLife Home projemizi 2021 yılı sonunda teslim edeceğiz. Diğer etapların çalışmalarına başladık. 2021 yılı sonunda başlamayı planlıyoruz. Ancak piyasayı da takip edeceğiz. Faiz oranlarının devlet desteğiyle düşürülmesi ile piyasaların yeniden canlanacağını öngörüyoruz. Faizler düşerse hem bizim hem de diğer arkadaşlarımızın yatırımları hızlanacaktır. Yine site tarzında, sosyal olanakları çok fazla olan projeler geliştireceğiz. Diğer meslektaşlarımızın da ürettiği güzel projeler var. Ulukent’i hep beraber daha iyi bir noktaya getireceğiz.”

mylife-home.jpg

DEPREM YÖNETMELİĞİNE UYGUN İNŞA EDİLMİŞ YENİ BİNALAR

Ulukent’in deprem riski açısından en güvenli bölgelerden biri olduğuna dikkat çeken Gürsel son olarak şunları aktardı ; Biz My Llife Home projemizi,deprem yönetmeliğinin maximum aralığına göre yapıyoruz., “Deprem sonrasında vatandaşlarımız zemini sağlam olduğu için Ulukent’i tercih etmeye başladı. Buranın zemini çok sağlam. Binaların neredeyse tamamı deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmiş vaziyette.Bu yüzden stoklar hızlıca tükeniyor. Müşterilerimizin mutlaka bu fırsatı değerlendirmelerini istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum