Ulu Rezidans'ta 0,69 Faizle Yüzde 90 Kredi İmkanı!

Ulu Rezidans'ta 0,69 Faizle Yüzde 90 Kredi İmkanı!

Vuryap İnşaat imzasıyla Menemen Ulukent'te hayata geçirilen Ulu Rezidans projesinde 0,69 faiz oranıyla yüzde 90'a kadar kredi imkanı sunuluyor. 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı proje 211 konuttan oluşuyor.

A+A-

İzmir’in kuzey aksında en hızlı değerlenen bölgesi Ulukent'te 10 bin  metrekare arsa üzerinde 4 blok olarak yükselen Ulu Rezidans projesinde 211 konuta yer verildi. İnşaat çalışmalarında sona gelinen projede yaşam 2023 sonunda başlayacak.

Ulu Rezidans’ta 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer verilirken, 2+1 daireler 115 metrekare, 3+1 daireler 135 ve 155 metrekare olarak tasarlandı. A kalite inşa edilen projede akıllı ev sistemi, balkon dahil evin tamamında yerden ısıtma, 3’lü ankastre set ve Linea Rossa marka doğrama bulunuyor.

hakan-vural.jpg

VERGİ YÜKÜNÜ ÜSTLENDİK, FİYATLARI MAKUL SEVİYEDE TUTTUK

Vergilendirme sisteminde enflasyon hesaba katılmadığı için çok yüksek bir vergi ödeyeceklerini ifade eden Vuryap İnşaat yönetim kurulu başkanı Hakan Vural, "Orta gelirliler için kamu bankaları tarafından sağlanan 0,69 faiz oranı, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız için büyük bir fırsat. Müteahhitten alınan yüzde 5 katkı payı ile vatandaşın ilk 5 yılda ödeyeceği taksitler düşük tutuluyor. Ancak sistemdeki en büyük sıkıntı vergilendirme sistemi. Vergide enflasyon hesaba katılmadığı için müteahhit çok kar etmiş gibi gözüküyor. Enflasyon çok yüksek olduğundan meslektaşlarımızın büyük bir kısmı satış bedelini düşük göstermek zorunda kalıyor ve bu yüzden 0,69 faiz oranıyla kredi kullandıramıyor. Biz firma olarak yüzde 90 kredi kullandırabiliyoruz. Enflasyondan dolayı bize çok yüksek vergi çıkıyor. Devletin buna bir çözüm bulması lazım. Biz vatandaşlarımız ev sahibi olsun diye bu vergi yükünün bir kısmını üstlenip fiyatlarımızı makul seviyede tutmaya çalıştık" dedi.

ulu-rezidans-fiyat.jpg

PROJENİN SOSYAL OLANAKLARI

13 bin metrekare açık ve kapalı sosyal alanı bulunan projenin sosyal olanakları arasında; 7/24 güvenlik, yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, 2 adet 1+1 misafirhane, sinema salonu, kapalı spor salonu, kütüphane, her daireye özel depo, yönetim odası ve otopark bulunuyor.

Ulu Rezidans İletişim Bilgileri:

Web sitesi: https://www.ulurezidans.com/

Telefon: 0532 659 35 04

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.