Ukinox İç Piyasada Pazar Payını Artıracak!

Ukinox İç Piyasada Pazar Payını Artıracak!

Eviye ve ankastrede Türkiye’nin önemli markalarından biri olan Ukinox ürünlerinin yüzde 95’ini ihraç ediyor. Ukinox Longran Pazarlama Müdürü Begüm Duman2022 yılında iç piyasaya ağırlık vereceklerini ve satışları artıracaklarını söyledi.

A+A-

28 yıl önce eviye üretimi ile pazara giren yerli marka Ukinox, 8 yıl önce ankastre ürünlerini de portföyüne kattı. Eviye üretiminde pazar lideri olan Ukinox’un ürün portföyünde armatürler, aksesuarlar ve mutfak grubunda ocak, fırın, davlumbaz mevcut. Yeniliğe açık, yeni trendlere hitap eden tasarımlarıyla rakiplerinden ayrıştıklarını ifade eden Ukinox Longran  Pazarlama Müdürü Begüm Duman, “Ocak üretim hattımız var, kendi ocağımızı üretiyoruz. Kendi tasarımlarımızla kendi çizgimizi koruyarak pazarda yerimizi alıyoruz. 2022’de granit eviye üretimine başlamayı hedefliyoruz Graniti Türkiye’de üreten bir firma olacağız. Granitte bizi diğer rakiplerimizden ayıran en önemli özellik akrilik olması olmasıdır. Sıcak soğuk dengesinde polyester granitler esner, kırılır ve şekli değişir, kalitesel problemler oluşur. Akrilik granitte bunlar olmaz. Tüketici uzun yıllar kullanabilir” dedi.

Eviyede lider, ankastrede güçlü

İç piyasada dinamik bir ekiple çalıştıklarını belirten Duman, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Hem proje, hem bayi hem de nihai tüketicilere satışımız var. Tüm satış kanalları için ayrı planlamalar yapıyoruz. Eviyede fiyat politikamız ile rakiplerimizi zorluyoruz .Ankastre tarafında güçlü olmamızın nedenlerinden biri Türkiye’nin her tarafında güçlü bir servis ağımızın olması. Alternatifli ürün hazırlayıp projelere günlük cevap verebiliyoruz. Müşteri taleplerine göre farklı ekonomik sınıflara hitap eden setler oluşturuyoruz. Eviye, armatür, aksesuar ve ankastreyi set halinde sunabiliyoruz. Her yıl tasarımsal olarak yeniliklere imza atıyoruz. Rakiplerimize karşı hep bir adım önde olmaya hedefliyoruz.”

Hedef güçlü kadro ve dinamik yapı

İç piyasaya yatırım yaptıklarını belirten Begüm Duman, dinamik bir ekiple 2022 yılına hazırlandıklarını söyledi. Yeni yılda satışları bir önceki yıla göre artırmayı hedeflediklerini belirten Duman, yeni yatırım hedeflerinden de şu şekilde bahsetti,  “2022 yılında granit eviye üretimi ile birlikte çeşitliliğimizi arttırmayı hedefliyoruz. Ankastre ocak üretim kapasitemizi arttırarak portfolyoyu genişletmek istiyoruz ve uzun vadeli hedefimiz ise tüm ankastre ürünlerimizi kendi bünyemizde üretmek olacaktır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum