Tuval Yapı’dan 256 Konutluk Yeni Proje!

Tuval Yapı’dan 256 Konutluk Yeni Proje!

Tuval Yapı, Bornova’nın Çamdibi mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçireceği yeni projesinin inşaatına başladı. 256 konut ve 15 dükkandan oluşan projede lansman satışları başladı.

A+A-

Bornova Çamdibi’nde İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçirecek olan ve 5 yılda 1.700’un üzerinde konut inşa edecek olan Tuval Yapı projenin ilk etabı için start verdi. 3 ayrı parselde inşaata başlayacak olan Tuval yapı 3 ayrı parselde toplam 4.200 metrekarelik arsa üzerinde 256 konut ve 15 adet ticari alan inşa edecek.

Zemin+14 kattan oluşacak binalar site konseptinde hayata geçirilecek. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerine yer verilecek. 1+1 daireler 50 metrekare ile 64 metrekare, 2+1 daireler 73 metrekare ile 92 metrekare arasında, 3+1 daireler ise 142 ile 151 metrekare arasında büyüklüğe sahip olacak.

Şehrin merkezinde, toplu taşıma araçlarına çok yakın mesafede hayata geçirilen projede zemin iyileştirme çalışmaları devam ederken ilk etapta inşaatın Mart 2024’te tamamlanması planlanıyor.

Projede lansman fiyatlarıyla satışlar başladı. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projenin fiyat bilgisi satış ofisinden öğrenilebiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.