İnşaat Deryası
  • E-DERGİ
  • EMLAK GÜNDEMİ
  • PROJELER
  • KENTSEL DÖNÜŞÜM
  • TOKİ
  • ULAŞIM
  • TİCARİ PROJELER
  • ARSA-ARAZİ
  • İMAR
  • Kategoriler
    • Arsa-Arazi
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • İhale
    • İmar
    • İnşaat Malzemeleri
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Ticari Projeler
    • TOKİ
    • Turizm
    • Ulaşım
    • Vergi-Kredi
  • Foto Galeri
    • Dekorasyon
    • Dünya
    • Emlak Gündemi
    • Magazin
    • Projeler
  • Web TV
    • Dekorasyon
    • Emlak Gündemi
    • Kentsel Dönüşüm
    • Magazin
    • Projeler
    • Sektörel
    • Teknoloji
  • Diğer
    • Yazarlar
    • Manşetler
    • Günün Haberleri
    • Gazete Manşetleri
    • Hava Durumu
    • Namaz Vakitleri
    • Sitene Ekle
    • İletişim
2024 Aralık Ayı Hazır Beton Endeksi Açıklandı2024 Aralık Ayı Hazır Beton Endeksi AçıklandıTürkiye Hazır Beton Birliği “Hazır Beton Endeksi” 2024 Aralık Ayı Raporu’nu açıkladı. Aralık ayında endekslerde gerileme yaşanmazken, Beklenti Endeksi dikkat çekici bir yükseliş göstererek yıl içinde ilk kez pozitif tarafa geçti
THBB: İnşaat Sektöründe Beklenti İyimserTHBB: İnşaat Sektöründe Beklenti İyimserTHBB Hazır Beton Endeksi 2024 Kasım Ayı Raporu’na göre faaliyet endeksinde ekime kıyasla sınırlı bir gerileme yaşanırken yıl içerisinde ilk defa beklenti endeksi tüm endekslerin üzerinde bir değere ulaştı
Ekimde Tüm Endeksler Azalarak Beton Endeksi’ni Aşağı ÇektiEkimde Tüm Endeksler Azalarak Beton Endeksi’ni Aşağı ÇektiTürkiye Hazır Beton Birliği “Hazır Beton Endeksi” 2024 Ekim Ayı Raporu’nu açıkladı THBB Başkanı Işık, “Ekimde tüm endeksler azalarak Beton Endeksi’ni aşağı çekti” dedi
Haziran Ayında İnşaat Faaliyetleri HareketlendiHaziran Ayında İnşaat Faaliyetleri HareketlendiTürkiye Hazır Beton Birliği, inşaat sektörüne ilişkin temmuz ayı değerlendirme raporunu kamuoyu ile paylaştı. Açıklanan rapora göre; inşaat faaliyetlerinde bir önceki aya göre yüzde 1,2 artış yaşandı
İnşaat Faaliyetleri 2022 Yılının En Yüksek Seviyesine Ulaştıİnşaat Faaliyetleri 2022 Yılının En Yüksek Seviyesine UlaştıHazır Beton Endeksi” 2022 Haziran Ayı Raporu açıklandı. Rapora göre Mayıs ayında eşik değerin altına inen faaliyet yükselmiş durumda. Güven Endeksi haziranda yeniden sınırın altına indi. Beklenti hâlen en düşük endeks olmaya devam etmekte.
2022 Yılı İnşaat Sektörü Açısından Zor Bir Yıl Olmaya Devam Edecek2022 Yılı İnşaat Sektörü Açısından Zor Bir Yıl Olmaya Devam EdecekTürkiye Hazır Beton Birliğinin 35. Olağan Genel Kurul Toplantısı 26 Mart 2022 tarihinde İstanbul’da yapıldı. THB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, "2022 yılı genel ekonomi açısından iyi geçse bile inşaat sektörü açısından zor bir yıl olacak" dedi.
Türkiye, Hazır Beton Üretiminde Avrupa’nın Lideri Konumunu SürdürüyorTürkiye, Hazır Beton Üretiminde Avrupa’nın Lideri Konumunu SürdürüyorTHBB Genel Sekreteri Reşat Sönmez, “Türkiye Hazır beton sektörü, 2020 yılı verilerine göre yıllık 95 milyon metreküpü bulan üretimiyle Avrupa’da birinci sıradadır ve Türkiye ekonomisi ve inşaat sektörü açısından çok önemli bir yerde durmaktadır.” dedi.
2021 Aralık’ta İnşaat Maliyetlerdeki Artış Hızlandı2021 Aralık’ta İnşaat Maliyetlerdeki Artış HızlandıTürkiye Hazır Beton Birliği (THBB), her ay merakla beklenen inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya koyan “Hazır Beton Endeksi” 2021 Aralık Ayı Raporu’nu açıkladı.
İnşaat Sektörü Konut Yatırımlarının Artmasını Bekliyorİnşaat Sektörü Konut Yatırımlarının Artmasını BekliyorHazır Beton Endeksi 2021 Eylül Ayı Raporu’nu açıkladı. Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, “İnşaat sektörünün yoluna devam etmesi için konut yatırımına olan mevcut ilginin artması gerekiyor” dedi.
İnşaat Sektörü İkinci Yarıya Yavaş Başladıİnşaat Sektörü İkinci Yarıya Yavaş BaşladıTürkiye Hazır Beton Birliği, inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya koyan “Hazır Beton Endeksi” 2021 Temmuz Ayı Raporu’nu açıkladı.
İnşaat Faaliyetleri Yeniden Düşüşe Geçtiİnşaat Faaliyetleri Yeniden Düşüşe GeçtiHazır Beton Endeksi 2021 Nisan Ayı Raporu verilerine göre, 2021 yılına düşük seviyede başlayan, mart ayında yılın en yüksek seviyesine ulaşan faaliyetin, nisanda bu yükselişi sürdüremedi ve kısmi bir düşüş gösterdi.
İnşaat Sektöründe Hareketlilik Başladı Ama Yeterli Değilİnşaat Sektöründe Hareketlilik Başladı Ama Yeterli DeğilTürkiye Hazır Beton Birliği “Hazır Beton Endeksi” 2019 Ağustos Ayı Raporu’nu açıkladı. Ağustos ayında faaliyette bir kıpırdanma görünmekte olduğu ancak bu hareketin yeterli olmadığı belirtildi.
Sel Baskınları Geçirimli Beton İle EngellenebilirSel Baskınları Geçirimli Beton İle EngellenebilirSon günlerdeki yağışlardan sonra oluşan sel baskınları geçirimli beton konusunu yine gündeme getirdi. Geçirimli Beton yağmur sularını toprakla buluşturarak aşırı yağışların neden olduğu sel baskınlarını azaltıyor.
Hazır Beton Sektörü Son Çeyrekten UmutluHazır Beton Sektörü Son Çeyrekten UmutluTürkiye Hazır Beton Birliğinin (THBB) inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya koyan “Hazır Beton Endeksi” 2017 Ekim Ayı Raporu açıklandı.
18 Bin Çalışana İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi18 Bin Çalışana İş Sağlığı ve Güvenliği EğitimiTürkiye Hazır Beton Birliği, üye firmaların 18 binden fazla personelini iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitmeyi hedefliyor.
Türkiye Hazır Betonda Avrupa BirincisiTürkiye Hazır Betonda Avrupa BirincisiTürkiye 109 milyon metreküp hazır beton üretimiyle dünyada 3. Avrupa'da birinci sırada yer alıyor.
İnşaat ve Hazır Beton Sektöründe Hareketlilik Artacakİnşaat ve Hazır Beton Sektöründe Hareketlilik ArtacakAvrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve THBB Yönetim Kurulu Başkanı Işık, Hazır Beton Endeksi Haziran Raporu sonuçları ile ilgili görüşlerini açıkladı.
Kentsel Dönüşüm Hazır Betondaki İvmelenmeyi Artıracak!Kentsel Dönüşüm Hazır Betondaki İvmelenmeyi Artıracak!Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, mega projeler ve dönüşüm hazır betondaki ivmelenmeyi artıracağını söyledi.
“Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları” Semineri İstanbul’da Gerçekleşti“Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları” Semineri İstanbul’da GerçekleştiTürkiye Hazır Beton Birliği, İstanbul’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları” seminerini düzenledi. Kaliteli beton üretimi ve beton uygulamasının doğru yapılması amacıyla düzenlenen seminere İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü başta olm
2017 Hazır Beton Kongresi 13-14 Nisanda2017 Hazır Beton Kongresi 13-14 NisandaTürkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen Beton 2017 Kongresi ve Fuarı, hazır beton, çimento, agrega ve inşaat sektörlerini İstanbul’da bir araya getirecek. “Beton 2017 Hazır Beton Kongresi” 13-14 Nisan 2017 tarihleri arasında; “Beton İs
İnşaat Sektöründe Yüzde 10 Ciro Artış Hızı Bekleniyor!İnşaat Sektöründe Yüzde 10 Ciro Artış Hızı Bekleniyor!2017 yılında sektörde yüzde 10 ciro artış hızı beklediğini söyleyen Yavuz Işık, "2016 yılının ilk 3. çeyreğinde önemli bir artış göstermeyen bu harcamaların 2017 yılında hızlanması beklenmektedir." diye konuştu.
7 milyon Konutun Yenilenmesi Gerekiyor!7 milyon Konutun Yenilenmesi Gerekiyor!Avrupa Hazır Beton Birliği ve Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, Zeytinburnu’nda bir binanın kendiliğinden yıkılması üzerine yeniden uyarılarda bulundu.
İnşaat Sektöründeki Gerileme Devam Ediyor!İnşaat Sektöründeki Gerileme Devam Ediyor!Türkiye Hazır Beton Birliği , her ay düzenli olarak hazırladığı ve sektördeki faaliyet, güven ve beklentiyi ölçümlediği “Hazır Beton Endeksi”nin 2016 Aralık ayı Raporu’nu açıkladı.
Beton sektörü geleceğe umutla bakıyorBeton sektörü geleceğe umutla bakıyor Türkiye Hazır Beton Birliği, Türkiye’de ilk kez düzenlediği anketle faaliyet, güven ve beklenti endeksi hazırladı.
  • Dünya Bankası’ndan İzmirlilere Kentsel Dönüşüm Kredisi FırsatıDünya Bankası’ndan İzmirlilere Kentsel Dönüşüm Kredisi Fırsatı
  • Emlak Pazarında Yeni Dönem: ŞeffaflıkEmlak Pazarında Yeni Dönem: Şeffaflık
  • Kira ve Konut Fiyatlarını DengeleyeceğizKira ve Konut Fiyatlarını Dengeleyeceğiz
  • AB'den Konut Krizine Karşı Kapsamlı PlanAB'den Konut Krizine Karşı Kapsamlı Plan
  • İstanbul’da Esenyurt İlk Sıradaİstanbul’da Esenyurt İlk Sırada
  • Emlak Konut GYO Hedef Fiyatı 11 TL YükseldiEmlak Konut GYO Hedef Fiyatı 11 TL Yükseldi
  • Karahan: Kira Enflasyonunun Ana Sebebi DepremKarahan: Kira Enflasyonunun Ana Sebebi Deprem
  • Aura Design Studio, Dünyanın En İyi 100 Mimarlık Stüdyosu Arasına GirdiAura Design Studio, Dünyanın En İyi 100 Mimarlık Stüdyosu Arasına Girdi
  • Akiş GYO, 20’nci Yılında Zirvedeki Yerini KoruduAkiş GYO, 20’nci Yılında Zirvedeki Yerini Korudu
  • Türk İnşaat Şirketleri Atina Havalimanı’nın İnşası İçin İhaleye GirecekTürk İnşaat Şirketleri Atina Havalimanı’nın İnşası İçin İhaleye Girecek
ÇOK OKUNANLAR
  • Tapuda Satışlar 3 Milyonu GeçtiTapuda Satışlar 3 Milyonu Geçti
  • Usta, Mühendisin İki Katı Maaş AlıyorUsta, Mühendisin İki Katı Maaş Alıyor
  • Kirayı Bu Şekilde Yatırıyorsanız Dikkat!Kirayı Bu Şekilde Yatırıyorsanız Dikkat!
  • Dünya Bankası’ndan İzmirlilere Kentsel Dönüşüm Kredisi FırsatıDünya Bankası’ndan İzmirlilere Kentsel Dönüşüm Kredisi Fırsatı
  • Kira ve Konut Fiyatlarını DengeleyeceğizKira ve Konut Fiyatlarını Dengeleyeceğiz
İnşaat Deryası
  • Ana Sayfa
  • Künye
  • İletişim
  • RSS
Tüm Hakları Saklıdır © 2016

İnşaat Deryası

 |  Haber Scripti

    Günün Öne Çıkan Haberleri

    • Tapuda Satışlar 3 Milyonu Geçti
    • Usta, Mühendisin İki Katı Maaş Alıyor
    • Kirayı Bu Şekilde Yatırıyorsanız Dikkat!
    • Dünya Bankası’ndan İzmirlilere Kentsel Dönüşüm Kredisi Fırsatı
    • Kira ve Konut Fiyatlarını Dengeleyeceğiz
    • Emlak Pazarında Yeni Dönem: Şeffaflık
    • AB'den Konut Krizine Karşı Kapsamlı Plan
    • Konut Fiyatları 22 Ay Sonra İlk Kez Reel Olarak Artışa Geçti
    • TOKİ'nin İzmir'de 2.6 Milyar TL'lik İhalesini Kazanan Firma Belli Oldu
    • Bakan Şimşek: Kira Artışı Sınırlanacak!
    • Kira Fiyatları 15 İlde Yerinde Saydı
    • Konut Satışları Kasımda Yüzde 7,8 Azaldı
    • İnşaat Üretimi Yıllık Yüzde 28,0 Arttı
    • Okka Group Konkordato İlan Etti
    • Diamonds Port Foça Satışa Çıktı