Tur-Yas İzmir’de Büyüyecek

Tur-Yas İzmir’de Büyüyecek

Kars’ta 17 yaşında ticarete atılan Azer Bilgeliler 2016 yılında tatil için geldiği İzmir’e yatırım yapmaya karar verdi. Menemen'de arsa alıp inşaat yaptı. 2020'de ise Tur-Yas şirketini kurup inşaat ve yapı malzemelerinde faaliyet göstermeye başladı.

A+A-

Kars'ta dede mesleği olan inşaatta 12 yaşında çırak olarak başlayan ve 17 yaşında ticarete atılan Azer Bilgeliler, vinç, kantar ve inşaat demiri satışı yapmaya başladıktan sonra 2007 yılında Berat İnşaat'ı kurdu. Kars'ta müteahhitlik ve inşaat malzemeleri ticaretiyle uğraşan Bigeliler, 2016 yılında İzmir'e tatil için geldiğinde Menemen’de yatırım için aldığı arsa hayatında yeni bir sayfa açtı. Burada yaptığı inşaatla beraber İzmir'e yerleşen Bigeliler, 2020 yılının sonuna doğru da TUR-YAS Yapı Malzemeleri'ni kurdu.

Kuzey aksına yatırım yapıyor

TUR-YAS İnşaat ve Yapı Malzemeleri Yönetim Kurulu Başkanı Azer Bilgeliler, İzmir'de ilk projelerini Menemen’de yaptıkllarını belirterek “36 dairelik projeyi tamamladık. Bu projeden sonra  sonra  Ulukent'te bir proje daha hayata geçirdik. Villakent'te ise 16 villa inşaatını tamamladık. Ulukent'te ve Bornova’da arsalarımız var. Ekonomik belirsizlik kalkınca buralarda da inşaata başlayacağız" dedi.

Her zaman yeniliklere açığız

Menemen’de 7 dönümlük alanda inşaat malzemeleri satışını gerçekleştirdiklerini ifade eden Bilgeliler, "Menemen’deki işyerimizi bölgede bir eksiklik olduğunu gördüğümüz için açtık. Kaba ve ince inşaatta kullanılan tüm ürün gruplarını bünyemizde bulunduruyoruz. Türkiye’nin en iyi markalarıyla iş ortaklığı yapıyoruz. Bunun yanında her zaman yeniliklere açığız ve sektöre yeni ne varsa kazandırmaya ve kendimizi yenilemeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Kırmızı çizgimiz ahlaklı para kazanmak

Bilgeliler, gelecekle ilgili hedefleri hakkında ise şunları söyledi: "Her şirket gibi bizde daha da büyümek istiyoruz ama bunu yaparken kırmızı çizgimiz olan ahlaklı para kazanmadan asla taviz vermeyeceğiz. Hem kendi hem de ticaret yaptığımız kişilerin çıkarlarını korumak önceliğimiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.