Tulpar Yapı İlk Projesini Torbalı'da Hayata Geçirecek

Tulpar Yapı İlk Projesini Torbalı'da Hayata Geçirecek

İlk projelerini Torbalıda hayata geçireceklerini söyleyen Tulpar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Göktaş, en mükemmele ulaşmak için projeyi birkaç kez değiştirdiklerini ifade ederek ‘’Projeyi kendimiz yaşayacakmışız gibi tasarlıyoruz" dedi.

A+A-

1980’li yıllara dayanan güçlü bir aile yapısı ile farklı sektörlerde yer alan ve 2015 yılında Tulpar kimya şirketi ile kimya sektörüne adım atan Yunus Emre Göktaş, 2021 yılında Tulpar Yapı İnşaat şirketini kurdu. Yunus Emre Göktaş, Tulpar yapının kuruluşunu ve ilk projelerini şu sözlerle anlattı: “Tulpar Kimya olarak 2015 yılında kurulduk. Tulpar Kimya’da yapı kimyasalları adına çalışmalarımız oldu sektörün içindeydik planlarımız arasında inşaat şirketi kurmakta vardı 2021 yılında inşaat şirketimizi de grup şirketlerimiz arasına dahil ettik. İlk arsamızı torbalı ayrancılarda aldık ve villa projemiz için çalışmalarımız devam ediyor. Projemiz çıktı, ruhsat aşamasında 8 adet 3 katlı tripleks villadan oluşacak villaların kullanım alanı 170 metre bahçesi ve ortak havuzu olan huzur içinde yaşanılacak bir alan. Çok emek verdiğimiz proje oldu 1 yıl üzerinde en iyisini oluşturmak içi çalıştık önümüzdeki aylarda ön satışa başlayacağız.”

tulpar-kapia.png

Torbalı’da villa imarı sınırlı

Ayrancılar'da önümüzdeki yılarda villa talebinin artacağını ifade eden Göktaş,  bu talebi karşılayacak villa imarlı arsa sayısının artırılması gerektiğini söyledi. Göktaş, "Torbalı'da çok fazla konut imarı var ama villa imarı sınırlı. Villa imarı açıldığı zaman villa sayısı ve talebi de artacaktır. Doğal güzelliği olan villa yapımına uygun bir yer. Torbalı’da daire fiyatlarıyla villa fiyatları arasında uçuk rakamlar yok. Bu da villaya olan talebi daha da artıracaktır" dedi.

Kaliteden ödün vermiyoruz

Kendisinin oturamayacağı bir yeri asla inşa etmeyeceğini belirten Göktaş, "Ailem ve benim yaşamayı tercih etmeyeceğim bir yerde başkalarının da yaşamasını istemem. Bu nedenle kaliteden ödün vermiyoruz. Bakıldığı zaman herkes neredeyse günün yarısını evinde geçiriyor.  Hatta bazımız için günün 24 saatini geçirdiğimiz bir yer. O yüzden bu alanların rahat yaşanılabilir ve kaliteli olması gerekir" diye konuştu.

tulpar-torbali.jpg

Türkiye’nin her noktasında bir inşaat projesi yapabiliriz

Tulpar Yapı olarak bundan sonraki süreçte de yatırımlarını sürdüreceklerinin altını çizen Yunus Emre Göktaş, sadece İzmir değil Türkiye’nin her noktasında inşaat projesi yapabiliriz ilerleyen süreçlerde yurtdışı projelerini de düşünüyoruz ticari birikimimiz bunun için uygun diye konuştu. Göktaş daha çok villa projeleri üretmeyi hedeflediğini bunun dışında ise yatay mimariye sahip sosyal alanı oldukça kullanışlı olan site tarzı projelerin içinde yer alacaklarını söyledi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum