Triomodül Dünyada İlk Defa Standart Boyutlu Olmayan Mutfak ve Banyo Dolabı Üretiyor

Triomodül Dünyada İlk Defa Standart Boyutlu Olmayan Mutfak ve Banyo Dolabı Üretiyor

Meva Ahşap’ın yeni markası Triomodül 3 yıllık Ar-Ge çalışması sonucunda geliştirdiği yazılımla Türkiye ve Dünyada ilk defa standart boyutlu olmayan mutfak ve banyo dolabı üretmeye başladı. Triomodül iç piyasanın ardından ihracata da başladı.

A+A-

Hayglass panel, akrilik panel ve kapı yüzeyi gibi yan sanayi ürünleri üretip Türkiye’nin 81 iline gönderen ve 40 ülkeye ihracat yapan Meva Ahşap, Triomodül markasıyla mutfak ve banyo dolarları sektörüne de giriş yaptı.

Meva Ahşap yönetim kurulu başkanı Zekeriya Hazırbulan 3 yıllık Ar-Ge çalışmasının ardından 2020’nin son çeyreğinde üretime başladıklarını, santimetreye kadar ölçü alarak mobilyada ölçü sınırını kaldırdıklarını söyledi.

İSTEDİĞİN ÖLÇÜDE SİPARİŞİNİ VER, 3-5 GÜN İÇERİSİNDE TESLİM  AL

Elektrik-elektronik mühendisi olduğu için işe hep mühendislik tarafıyla yaklaştığını ifade eden Zekeriya Hazırbulan, “Ar-Ge’ye, teknolojiye, mühendisliğe çok önem veriyoruz. 3 yıl süren bir çalışma ile muazzam bir yazılım geliştirdik. Bu yazılımla Türkiye’de ve Dünyada ilk defa standart boyutlu olmayan mutfak ve banyo dolabı üretmeye başladık. İstediği ölçüde sipariş veren müteahhit ve imalatçıya mutfak veya banyo dolabını 3-5 gün içerisinde teslim ediyoruz. Bu konuda çok iddialıyız. 5-6 ay önce üretime başladık. İstediğimiz seviyelere ulaştık. ABD, İngiltere, Almanya ve Nijerya’ya ürün göndermeye başladık” dedi.

TRİMODÜL’Ü BİR DÜNYA MARKASI YAPMAYI PLANLIYORUZ

Mobilya’da standart ölçüler kullanıldığını ve bu ölçülerin her yere uymadığını belirten Hazırbulan, ”Tüm mutfaklar standart ölçülere uymuyor. Duvarda boşluk kalınca klapa dediğimiz bir parça ile kapatılıyor. Bu çirkin bir görüntü oluşturuyor. Derinliklerde de standart ölçüler var. Alt dolabın derinliği Türkiye ortalaması 56-57’dir bize gelip ben 60 istiyorum derse biz onu da yapıyoruz. Biz santimetreye kadar ölçü alabiliyoruz. Bizde ölçü sınırı yok. Aylık 600 mutfak üretim kapasitemiz var. Önümüzdeki 3 ay boyunca tüm siparişlerimizi aldık. Kapasitemizi artıracağız. Triomodül’ü bir dünya markası haline getirmeyi planlıyoruz. Sadece ürüne ve Ar-Ge’ye yatırım yapmıyoruz. Markamıza da yatırım yapıyoruz” sözlerine yer verdi.

MOBİLYACILAR İÇİN BİR DEVRİM

İmalatçılar için çok büyük bir avantaj sağladıklarını ve kapasitelerini artırmak için fırsat verdiklerini belirten Hazırbulan şu ifadeleri kullandı, “Bir marangoz mutfak dolabı siparişi aldıktan sonra malzemesini aramaya başlıyor. MDF’sini, aksesuarını almak için ayrı ayrı noktalara gidip zaman harcıyor. Mutfağın siparişini aldıktan sonra ölçüyü alıp, hazırlayıp, montajını yapması bir haftayı buluyor. Biz mobilyacıya 1 haftada sana 7 mobilya yapabiliriz diyoruz. Satışa odaklan diyoruz. Mobilyacının işi sadece ölçüyü almak. Biz istediği ölçüde mobilyasını üretip verebiliyoruz. Bir mobilyacı başka bir yerden bir vida dahi almadan her şeyi paket halinde bizden alabilir. Sadece kulpu kişinin zevkine bıraktığımız için üretmiyoruz. Bu mobilyacılar için bir devrim. Üretime harcayacakları zamanı yeni işler bulmak için harcayıp karlılığını artırabilirler. Eskiden elinde bir iş varken başka iş alamıyordu. Bizimle çalışan mobilyacılarda sipariş sınırı yok. 1 mutfak siparişi de alsa 50 mutfak siparişi de alsa biz üretip kendisine teslim ediyoruz.  Mobilyacılar artık üretimle hiç uğraşmadan sadece satış ve montaj ile uğraşacak.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.