TOKİ'den Şehitkamil Beykent'e 800 Konut!

TOKİ'den Şehitkamil Beykent'e 800 Konut!

Şehitkamil Belediyesi Beykent Mahallesi’nde TOKİ ile 800 konut için start verdi. Kentsel dönüşümde kat karşılığı vatandaşa tekrardan kat veren Şehitkamil Belediyesi’ne meclis üyelerinden de tam not geldi.

A+A-

Şehitkamil Belediyesi Aralık ayı ilk birleşim toplantısını gerçekleştirdi. Mecliste gündem içi on gündem dışı ise iki madde görüşüldü. Gündeme alınan maddelerden 6’sı imar komisyonuna  2’si Bütçe Komisyonuna, 2’si ise teklif karar olarak kabul edildi. Mecliste gündem dışı olarak ise iki madde daha görüşüldü. 

ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP TANITIMI İÇİN 150 BİN LİRA DESTEK ÇIKTI

Gaziantep’in dünya genelinde daha iyi tanıtılması için vakıf üzerinden belediyelerin çıkması gereken mali bütçeler de görüşüldü. Başkanlığını Gaziantep Valiliği’nin yaptığı vakıf için Şehitkamil Belediyesi 150 bin TL destek bütçesini onayladı. 

BEYKENT’E 800 KONUT YAPILACAK

Şehitkamil Belediyesi TOKİ kanalı ile Beykent Mahallesi’ne 800 konut yapımını meclis üyelerinin oylarına sundu. TOKİ kanalı ile yapılacak olan 800 kişilik yaşam alanı ile birçok ailenin daha yüzü gülecek. 

Sakin geçen Şehitkamil Belediye Meclisi bir sonraki toplantısını ise 06 Aralık 2016 Tarihinde saat 16:00’da gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum