TOKİ'den İstanbul'a 1040 Yeni Konut!

TOKİ'den İstanbul'a 1040 Yeni Konut!

Yeni konut üretim çalışmalarına aralıksız devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul'da Esenler ve Başakşehir'de yeni projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Projelerde toplam 1040 inşa edilecek.

A+A-

Yeni konut üretim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mega kent İstanbul projeleri için çalışmalara başladı. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ'nin yeni projesi İstanbul Başakşehir ve Esenler'de inşa edilecek. Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdare yatırımlarına aralıksız devam ediyor. 

Kurum İstanbul'da hayata geçireceği projeler evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapacak. Kurum tarafından hayata geçirilen Esenler ve Başakşehir projelerinin ihaleleri yarın gerçekleşecek. 

1. İstanbul Başakşehir Kayabaşı 2. Kısım 725 konut

İstanbul Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 2. Kısım 725 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) yarın 11:30'da gerçekleşecek. 

2.İstanbul İli Esenler 315 konut

İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3.Etap 2.Bölge 315 Adet Konut, 4 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın 14:00'te yapılacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.