TOKİ Trakya'ya 1.140 Yeni Konut İnşa Edecek

TOKİ Trakya'ya 1.140 Yeni Konut İnşa Edecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trakya'ya 1.140 yeni konut inşa edecek.

A+A-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 2023'e kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hedefi olan TOKİ, dar gelirli aileleri düşük peşinat ve uygun taksitlerle konut sahibi yapıyor. 

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan ilanlara göre, TOKİ, Trakya için ucuz konut müjdesini verdi. TOKİ Kırklareli'de 380, Tekirdağ'da 760 yeni konut inşa edecek.

TOKİ tarafından Kırklareli'de hayata geçirilecek projenin ihalesi 18 Nisan'da yapıldı. TOKİ Tekirdağ projesinin ihalesi ise 28 Nisan'da yapılacak. 

TOKİ'DEN KIRKLARELİ'NE 380 UCUZ KONUT 

TOKİ Kırklareli'de yaşayanların yüzünü güldürecek ucuz konut projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Kırklareli projesi, Merkez ilçesi, Camikebir Mahallesi'nde inşa edilecek. Projede 380 konut, 8 dükkan ve 1 adet cami hayata geçirilecek. 

TEKİRDAĞ'A 760 UCUZ KONUT MÜJDESİ

TOKİ'nin merakla beklenen Tekirdağ projesi, Çorlu ilçesi Kemalettin Mahallesi'nde inşa edilecek. 28 Nisan'da ihalesi gerçekleştirilecek olan TOKİ Tekirdağ projesinde 760 konut, 35 dükkan ve 1 adet ticaret merkezi bulunuyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.