TOKİ Kura Sonuçları Nasıl Öğrenilir 2019?

TOKİ Kura Sonuçları Nasıl Öğrenilir 2019?

TOKİ her yıl onbinlerce konut için kura çekilişi düzenliyor. Peki TOKİ kura sonuçlarını açıkladığında vatandaşlar kura sonuçlarını nasıl öğrenebilir. İşte TOKİ kura sonuçları öğrenme klavuzu.

A+A-

TOKİ kura çekilişleri tüm hızı ile devam ederken vatandaşta "TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?" sorusuna yanıt arıyor. 

TOKİ Kura Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

Yaşadıkları ilde yapılan TOKİ konut projesi kura sonuçları isim listesine ulaşmak isteyen kişilerin TOKİ Müşteri hizmetleri telefon numarası olan 444 86 54 numaralı telefonu aramaları yeterli olacaktır. Telefon görüşmesinde kura sonuçları bölümünden kimlik numaranız ile adınıza konut isabet edip etmediğini öğrenebilirsiniz. 

İnternetten TOKİ kura sonucu sorgulama hizmeti almak isteyen kişiler ise altta yer alan linki tıklayarak TOKİ kura sonucu sorgulama ekranı üzerinden yine kimlik numarası ile TOKİ kura sonucu sorgulama hizmetinden yararlanabilmektedir. 

TOKİ Kura Sorgulama Ekranı Nasıl Kullanılır?

TOKİ internet sitesi üzerinden kura sorgulama işlemi için ilk olarak TOKİ GOV TR yazarak resmi TOKİ internet sitesine giriş yapın. 

Ardından ana ekranda yer alan satış duyurular yazısının üstüne gelin ve kura sonuç sorgulama yazısına tıklayın. 

Gelen pencerede kuraya katılan kişinin kimlik numarasını yazın ve ben robot değilim butonunu tıklayarak doğrulama işleminin tamamlanmasını bekleyin ve son olarak filtrele yazan yeşil butonu tıklayın. 

Adınıza isabet eden konut olup olmadığını bu şekilde öğrenebilirsiniz. 

 

TOKİ 50 Bin Sosyal Konut Kura Sonuçları Sorgulama Ekranı 

 

50 bin konut kura çekiliş sonuçları ise duyurular bölümünden ilan ediyor. 50 bin sosyal konut kura çekiliş sonuçları sorgulama ekranı için TOKİ GOV TR internet sitesine giriş yaptıktan sonra ana sayfadan Satışlar & Duyurular yazısının üzerine gelin ve duyurular yazısını tıklayın. 

Gelen yeni ekranda sol bölümde yer alan menüde filtreleme özelliklerini kullanarak sorgulama yapmak istediğiniz şehri seçin ve ardından filtrele butonuna basın. 

Sunulan seçeneklerden istediğiniz tercih ederek sağ bölümde yer alan detay tuşuna basın. 

Seçtiğiniz ilin kura sonucu açıklandıysa bu durumda sağ menüde proje kura sonuçları olarak bu sonuçlar yer almaktadır. Bu ekranı tıklayarak TOKİ kura sonuçları çekiliş isim listesi verisine ulaşabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.