TOKİ, İstanbul Esenler ve Başakşehir Projeleri İçin Düğmeye Bastı

TOKİ, İstanbul Esenler ve Başakşehir Projeleri İçin Düğmeye Bastı

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek. Projelerin ihaleleri bugün yapılacak.

A+A-

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul projeleri için düğmeye bastı.

Dar gelirli aileleri düşük taksit ve peşinatlarla ev sahibi yapan TOKİ, İstanbul Esenler ve Başakşehir'de yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ'nin Esenler projesi kentsel dönüşüm projesi olarak yükselecek ve projede 315 adet konutun yanı sıra 4 adet dükkan yer alacak. İstanbulluların merakla beklediği Başakşehir Kayabaşı projesinde ise 725 adet konuta yer verilecek.

Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ihalesi ihalesi 14:00'te
İstanbul İli Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3.Etap 2.Bölge 315 Adet Konut, 4 Adet Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Başakşehir Kayabaşı ihalesi 11:30'da
İstanbul Başakşehir Kayabaşı Batı Bölgesi 2. Kısım 725 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.