TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. Etap Başvuru

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir 2. Etap Başvuru

TOKİ Gaziantep Kuzeyşehir projesinde yer alan 749 konutun başvuruları 14 mayısta başlıyor. TOKİ Kuzeyşehir başvuruları 25 mayıs tarihine kadar halk Bankası aracılığıyla yapılabilecek.

A+A-

Gaziantep Şehitkamil Kuzey Şehir 2.etap başvuruları 14 Mayıs’tan itibaren başlıyor. Başvurular 25 Mayıs’a kadar devam edecek. 
Gaziantep Kuzey Şehir başvuruları Halk Bank’ın tüm şubelerinden yapılabilecek.

Toplam 749 adet konuttan oluşan Gaziantep Kuzey Şehir Konutları projesinde 299 adet 2+1 daire, 276 adet 3+1 daire ve 274 adet 4+1 daire yer alıyor.

Gaziantep Kuzey Şehir Konutları fiyat listesi şöyle; 
2+1 daireler 108 bin 913 TL ile 141 bin 48 TL arasında, 
3+1 daireler 139 bin 524 TL ile 220 bin 383 TL arasında, 
4+1 daireler 221 bin 906 TL ile 293 bin 852 TL arasında değişiyor.

Yüzde 10, 15 ve 25 peşinatla konut sahibi olunabilen projede ayda 453 TL’den başlayan taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor.  180 ay vade imkanı sunulan Gaziantep Kuzey Şehir başvuru şartları şöyle; 
1.    Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması şartları aranacaktır. (Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç). Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması şartları aranacaktır. (şehit aileleri, maluller ile dul ve yetimleri kategorisi hariç).
2.    TC vatandaşı olmak
3.    18 yaşını doldurmuş olmak

Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir; birden fazla başvuru yapılması durumunda başvurular geçersiz sayılacak.

Kura sonucunda; konut satın alma hakkı elde edemeyenlerin başvuru bedelleri 6 Haziran 2018, konut satın alma hakkı kazandığı halde sözleşme imzalamayan asil hak sahiplerinin başvuru bedelleri 9 Temmuz 2018, yedek hak sahiplerinin başvuru bedelleri ise 1 Ağustos 2018 tarihlerinden itibaren başvuru sahiplerine iade edilecek.

Gaziantep Kuzey Şehir Konutları’nda teslimlerin sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 36 ayda yapılması planlanıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.