TOKİ Denizli Acıpayam Başvuruları 2019

TOKİ Denizli Acıpayam Başvuruları 2019

TOKİ Denizli Acıpayam projesindeki 193 konut için başvurular başladı. TOKİ Denizli Acıpayam başvuruları 31 aralık 2019 tarihine kadar devam edecek.

A+A-

TOKİ tarafından yapımına başlanan konutlar sayesinde Türkiye genelinde olduğu gibi Denizli Acıpayam’da da ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşlar da evlerine kavuşacak. Denizli Acıpayam Oğuz Mahallesinde 440 adet konut ve 2 adet ticaret merkezi işi kapsamında yer alan 193 konut, açık satış yöntemi ile satışa sunuldu. Konutlara başvurmak isteyen vatandaşlar için başvurular 24 Temmuz yani bugün itibariyle başladı. Başvuruları vatandaşlar 31 Aralık 2019’a kadar yapabilecek.

BAŞVURULAR BAŞLADI SON TARİH 31 ARALIK!

Ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile 24 Temmuz 2019 - 31 Aralık 2019 tarihleri arasında açık satışa sunulan 193 adet konut Toplu Konut İdaresi Başkanlığına başvuru yapan kişilere verilecek.

ŞEHİT AİLELERİNE ÖNCELİK VERİLECEK!

Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimlerinde; Konutlar %10 peşin 240 ay vadeli sabit taksit ödemeli ve taksit başlangıçları teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacak şekilde satılacaktır.

TAKSİTLER ZAMLARA GÖRE ARTIRILACAK

Konut alıcıları, peşinat miktarını Bankaya yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalayacaklardır. Borç bakiyesi ve aylık taksitler her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı, Türkiye İstatistik Kurumunca belirlenen TÜFE ve Yİ-ÜFE oranlarından en düşük olana göre belirlenecek oranda artırılacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.