TOKİ  Bolu'da 206 Yeni Konut İnşa Edecek

TOKİ Bolu'da 206 Yeni Konut İnşa Edecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu'da 206 yeni konut inşa edecek. TOKİ Bolu Yeniçağa projesinin ihalesi 27 Haziran 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

A+A-

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projesi için start verdi.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının yeni projesi Bolu'da hayata geçirilecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi Yeniçağa ilçesinde hayata geçirilecek.

Altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yer aldığı TOKİ Bolu Yeniçağa projesinin ihalesi 27 Haziran 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Bolu Yeniçağa TOKİ projesinin ihalesi açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler yalnızca elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Bolu Yeniçağa TOKİ projesinin inşaat çalışmalarının yer tesliminden itibaren 500 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.