TOKİ Bergama Projesinin İnşaatı Başladı

TOKİ Bergama Projesinin İnşaatı Başladı

TOKİ Bergama’ya inşa edilecek olan 274 konut, 1 adet cami ile alt yapı ve çevre düzenlemesi işi için inşaat çalışmalarına başladı. inşaat sahasına 2 adet vinç kuruldu. İnşaata her gün 6 adet dairenin betonarmesi atılacak.

A+A-

İhale şartnamesine göre 500 günde tamamlanacak olan TOKİ Konutları’nın mücbir sebep olmaması halinde 12 aydan önce tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. Çevre düzenlemesi ve ağaçlandırma için yaklaşık 2 bin 800 adet bitki, çalı grubu kullanılacak olan TOKİ’de ayrıca çocuk oyun alanları da düzenlenecek.

“BERGAMA TOKİ İLE TANIŞACAK DEDİK VE BİR YILIN SONUNDA İNŞAAT BAŞLADI 

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Bergama’ya inşa edilecek olan 274 adet konutun inşaat çalışmalarına başlanmasının sevincini yaşadıklarını açıklayan Başkan Koştu, “İlçemizde bugüne kadar TOKİ konutu yapılmayışı büyük bir kayıptı. 31 Mart Yerel Seçimleri’nde TOKİ’nin ilçemize yeni konutlar inşa etmesi sözünü vermiştik. Bu sözümüzü şimdi yerine getiriyoruz. TOKİ ülkemizin birçok bölgesinde yıllardır konut üretip duruyor. Girişimlerimiz sonucu ilçemizde de konut yapılması yönünde karar alındı. Konutlar İlçemizin gelişim yönü içerisinde bulunan Zafer Mahallesi’nde hem de kentimizin en gözde yerleri arasında bulunan Berksoy Otel’in kuzeyinde inşa edilecek. Şimdiden hemşehrilerimize hayırlı olsun ” dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.