TOKİ Başakşehir Hoşdere Kura Sonuçları

TOKİ Başakşehir Hoşdere Kura Sonuçları

TOKİ Başakşehir Hoşdere projesinde yer alan 337 konutun kura çekilişi bugün gerçekleşecek.13 bin 395 kişinin başvurduğu TOKİ Başakşehir Hoşdere projesinin kura sonuçları detayları haberimizde.

A+A-

TOKİ Başakşehir Hoşdere konut projesi için merakla beklenen kura çekilişi için geri sayım başladı. 

Saat 10:00 itibari ile kura çekilişi başlayacak ve canlı yayında tek tek hak sahipleri belirlenecek. Kura sonuçları TOKİ'nin resmi sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak. 

KURA SONUÇLARI LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ Hoşdere Kura Çekilişi Nerede, Saat Kaçta Yapılacak?

TOKİ Ayazma Kura Çekilişi ile beraber bugün TOKİ Hoşdere kura çekilişi de eş zamanlı olarak saat 10:00 itibari ile Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde (Bahçeşehir/Başakşehir) adresinde gerçekleştirilecek. 

TOKİ Hoşdere 3+1 konut tipi başvuru sayısı 5 bin 343 kişi ve 2+1 konut tipi başvuru sayısı da 8 bin 52 olarak açıklandı. Yani satışa sunulan toplam 337 adet konut için 13 bin 395 kişi başvuruda bulundu. 

TOKİ Hoşdere Peşinat Para İadesi Ne Zaman Yapılacak?

Genelde kura ile adı çıkmayan kişilere 2 iş günü içerisinde para yatırmış oldukları banka şubeleri üzerinden para iadesi yapılıyor. Örneğin dün yapılan TOKİ Tuzla Aydınlı konut projesi para iadesi tarihi Perşembe günü olarak açıklandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.