TOKİ Ankara Elmadağ'ına 416 Yeni Konut İnşa Edecek!

TOKİ Ankara Elmadağ'ına 416 Yeni Konut İnşa Edecek!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Elmadağ ilçesine 416 yeni konut inşa edecek.

A+A-

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Ankara projesi için start verdi. TOKİ'nin Ankara projesinde 416 yeni konut yer alacak. 

TOKİ'nin merakla beklenen Ankara projesi Elmadağ ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde inşa edilecek. 

52 milyon 920 bin TL'ye mal olacak olan TOKİ Ankara projesi, Elmadağ ilçesi, Yenidoğan Mahallesi 210003 Ada 1 Parsel ve 210004 Ada 1 parsel adresinde yükselecek. 

TOKİ Ankara Elmadağ projesi proje projesinin 36 ayda tamamlanması planlanıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 

TOKİ Ankara projesindeki  bloklar, Bodrum Kat + 4 ve Bodrum Kat + 5 katlı olarak inşa edilecektir. Blokların her katında 4 adet konut yer alacak. Söz konusu projede ayrıca 4 dükkanlı bir ticaret merkezi de bulunacak.

Ankara Elmadağ TOKİ projesinde 1.664 kişinin yaşaması planlanıyor. Proje alanına yaklaşık kuş uçuşu 20 metre uzaklıkta okul ve yaklaşık kuş uçuşu 90 metre uzaklıkta konutlar yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.