TOKİ 40 İlde 129 Konut ile 22 İlde 145 İş Yerini Satışa Çıkaracak

TOKİ 40 İlde 129 Konut ile 22 İlde 145 İş Yerini Satışa Çıkaracak

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 40 ilde 129 konut ile 22 ilde 145 iş yerini satışa çıkardı.

A+A-

Yatırımlarını tam gaz sürdüren, dar gelirlileri konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 40 ildeki 129 konutu ve 22 ildeki 145 iş yerini bugün ve yarın açık artırma usulü ile satışa sunuyor. 

TOKİ tarafından satışa sunulan ve merakla beklenen konutlar için yüzde 25, yüzde 50 peşinat ve 120 ay vade imkanı sunuluyor. Satışı yapılacak iş yerlerine ise yüzde 50, yüzde 25 ve yüzde 15 peşinat ile 120 ay vade fırsatıyla sahip olunabiliyor.  

Peki TOKİ tarafından satışa sunulan konut ve iş yerleri hangi illerde bulunuyor? Açık artırma nerede yapılacak? İşte tüm detaylar...

Yatırımcıların gün saydığı konutlar için yapılacak açık artırma bugün saat 10:30'da, iş yerleri için yapılacak açık artırma ise yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek. 

 

Yatırımcılar tarafından dört gözle beklenen müzayedeler, TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda ve  Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde gerçekleşirilecek. Pek çok vatandaşın yüzünü güldüren açık artırmalar için internet üzerinden de (www.emlakmuzayede.com.tr) katılım gösterilerek, teklif sunma imkanı bulunuyor. 

TOKİ tarafından bugün saat 10:30'da açık artırması gerçekleştirilecek konutların bulunduğu iller de açıklandı. İşte o iller: 

Ankara, Adana, Afyonkarahisar, Balıkesir, Batman, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, Kahramanmaraş, Karabük, Kastamonu, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kütahya, Kocaeli, Malatya, Mersin, Niğde, Osmaniye, Ordu, Sakarya, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tekirdağ, Uşak, Yozgat ve Zonguldak. 

TOKİ'nin yarın satışa sunacağı iş yerleri ise, Adana, Ağrı, Amasya, Ankara, Balıkesir, Bitlis, Çorum, Diyarbakır, Gaziantep, Giresun, İstanbul, Kahramanmaraş, Kars, Kırşehir, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Niğde, Osmaniye, Siirt, Trabzon ve Zonguldak'ta yer alıyor.

Yatırımcıların heyecanla beklediği 40 ildeki 129 konutun ve 22 ildeki 145 iş yerinin müzayedesiyle ilgili bankacılık hizmetlerini Türkiye Halk Bankası AŞ ve T.C. Ziraat Bankası AŞ sürdürecek. 

Müzayede kapsamında başvurular bu bankalar aracılığıyla yapılırken, teminatlar da bu bankaların bütün şubeleri aracılığıyla alınıyor. 

Müzayede ile ilgili detaylı bilgiler için "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresleri ziyaret edilebilir. Aynı zamanda "444 86 54" numaralı telefondan müzayede ile ilgili bilgi alınabilir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.