TOKİ 3 İlde 1128 Yeni Konut İnşa Edecek!

TOKİ 3 İlde 1128 Yeni Konut İnşa Edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Zonguldak, Tekirdağ ve Trabzon'da 1128 yeni konut inşa edecek.

A+A-

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı.

TOKİ'nin yeni projeleri, Zonguldak, Tekirdağ ve Trabzon'da hayata geçirilecek. Projelerde toplam 1.128 konut yer alacak.

TOKİ'nin Zonguldak projesinde 317 adet konut, Trabzon projesinde 411 adet konut, Tekirdağ projesinde 400 adet konut yer alacak.

Zonguldak ihalesi bugün

TOKİ yeni projeleri kapsamında Zonguldak projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. İhale kapsamında 317 yeni konut yer alacak.

Konutların yanı sıra 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet caminin de yer alacağı TOKİ Zonguldak projesi Devrek ilçesinde inşa edilecek. 

Çaydeğirmeni Beldesi 5. etap kapsamında hayata geçirilecek olan projede altyapı ve çevre düzenleme işi de bulunuyor. 

Trabzon'a 411 yeni konut geliyor

TOKİ Trabzon projesi kapsamında Ortahisar ilçesinde toplam 411 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek. 

TOKİ Trabzon Ortahisar projesi Çimenli Mahallesi ve Yeşilköy Mahallesi'nde hayata geçirilecek. 

Konutların yanı sıra 4 adet dükkanın da yer alacağı TOKİ Trabzon projesinde altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor. 

Çorlu'ya 400 yeni konut geliyor

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Tekirdağ'da 400 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ Tekirdağ projesi Çorlu'da yükselecek. Projede konutların yanı sıra sosyal tesis de yer alacak. TOKİ Çorlu projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.