The More Concept, 2025 Sonunda Yurt İçi Pazar Lideri Olmayı Hedefliyor

The More Concept, 2025 Sonunda Yurt İçi Pazar Lideri Olmayı Hedefliyor

Artık yerel bir marka olmaktan, ulusal hatta uluslararası bir marka olma yolunda hedef belirlediklerini ifade eden Themore Concept Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Geçgel, "2025 yılı sonunda yurt içinde pazar lideri olma hedefimiz var" dedi

A+A-

Themore Concept Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Geçgel, Orge Grup çatısı altındaki Themore Concept markasının gelişimini, bugününü ve gelecek hedeflerini İnşaat Deryası'na anlattı.

Themore Concept markası ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

Orge Grup çatısı altındaki Themore Concept markamız; her güçlü marka hikayesi gibi arka planda baba mesleğinin değerini taşıyor. Orge Grup A.Ş.’nin 2019 yılında artan gücünü sektördeki 38 yıllık tecrübesi ile birleştirerek, ismi, sloganı ve eşsiz ürün çeşitliliği ile Themore Concept markasını yarattık.

Ürün portföyünüz ve üretim tesisiniz ile ilgili bilgi paylaşabilir misiniz? Yıllık üretim kapasiteniz ne kadar?

Themore Concept olarak Aydın Efeler ilçesinde 17 bin metrekarelik kapalı alanda, tam otomasyona sahip seri imalat yöntemini kullanarak ve tümüyle CNC makine parkuru ile mutfak, banyo, kapı, dolap, gardırop ve dekorasyon ürünleri üretiyoruz. Daha fazla hizmet daha fazla ürün çeşitliliği sunan tek lider markayız. Aylık 65 bin metrekare üretim kapasitemiz mevcut.

2023’TE 25 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Devam eden yatırımlarınızla ilgili bilgi verebilir misiniz?

Aydın astim organize sanayi bölgesinde 60 bin metrekarelik bir alana yatırım yapıyoruz. 2 yıl içerisinde buraya bir geçiş organizasyonu olacak. Gelecek yıl ile ilgili en büyük yatırım projemiz budur. Artan talepler sonrası Organize Sanayi Bölgesi’nde 30 bin metrekarelik alana sahip yeni bir fabrika yatırımını  plana aldık. Önümüzdeki dönemde üretim miktarımızı arttıracak, verimliliğimizi önemli ölçüde etkileyecek çözümler ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı konularında çalışıyoruz. Bu kapsamda 2023 yılında yaklaşık 25 milyon TL’lik bir yatırım öngörmekteyiz.

Hedef 15 satış mağazası

Geleceğe yönelik hedeflerinizi bizimle paylaşır mısınız?

Biz uzun dönemli planlamalar yapan bir firmayız. Artık yerel bir marka olmaktan, ulusal hatta uluslararası bir marka olma yolunda hedeflerimizi belirledik. 2025 yılı sonunda yurt içinde pazar lideri olma hedefimiz var. İhracat kapasitemizi artırma ve global pazarda başarılı çalışmalara imza atma stratejimizle birlikte 2025 yılına kadar yurt içinde 45 satış mağazası, yurt dışında ise hedef ülkelerde 15 satış mağazasına ulaşmayı amaçlıyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.