Tepe Home Ankara'daki Beşinci Mağazasını Ankara 365 AVM’de Açtı

Tepe Home Ankara'daki Beşinci Mağazasını Ankara 365 AVM’de Açtı

Türkiye’de mobilya ve dekorasyon sektöründe faaileyet gösteren bir sanayi ve perakende şirketi olan Tepe Home, Başkentteki beşinci mağazasının kapılarını Ankara 365 AVM’de açtı.

A+A-

Tepe Home, Ankara 365 AVM’de açtığı yeni mağazasıyla aksesuardan mobilyaya tüm dekorasyon ihtiyaçlarını karşılayacak. Mobilya sektöründe yarım asırlık tecrübe ile oluşturdukları güven ve müşteri memnuniyetinin sürdürülebilirliğini sağlamayı öncelikli gayesi olarak belirleyen Tepe Home, sunduğu zengin ürün yelpazesiyle de 365 AVM’de farklı zevklere ve ihtiyaçlara cevap verecek.

tepe-home.jpg

Tepe Home Hakkında

Tepe Mobilya 1969 yılında Prof. Dr. İhsan Doğramacı öncülüğünde, Bilkent Holding’e bağlı olarak operasyonlarına başlamıştır. Tepe Mobilya ürünleri ile çeşitli ev dekor kategorilerinin tüketiciye sunulduğu Tepe Home Mağazaları ise 1997 yılında ülkemizde mobilya ve ev aksesuarı perakendeciliği alanında faaliyet gösteren ilk ve en büyük mağazalar zinciri olarak kurulmuştur. Tepe Home, 50 yıllık sektör deneyimini dünya trendleri ile harmanlayan, sektörü yönlendiren, büyüten bir sanayi ve perakende şirketidir. 60.000 m2 alan üzerinde kurulmuş olan ve dünya standartlarında üretim yapan tesisleri ile Türkiye genelinde toplam 16 noktada; 45.000 m2‘nin üzerinde satış alanında; 5.000’in üzerindeki ürün çeşitliliği ile hizmet vermektedir. Kurulduğu günden bu yana kalitesi ve güvenilir imajı ile kendini farklı konumlandıran ve müşterilerine ayrıcalıklı mağazacılık deneyimi yaşatan Tepe Home, perakende mağazacılığın yanı sıra profesyonellere ve mimarlara yönelik çözümler de sunmaktadır. Konut ve ofis mobilyalarının yanı sıra havaalanı, sağlık merkezleri,hastaneler,üniversiteler, konferans salonları, kütüphaneler, yurt binaları, oteller, restoranlar, eğitim ve iş merkezleri gibi büyük projelerin tüm dekorasyon ve tefriş çalışmalarını da başarıyla gerçekleştiren Tepe Home; aynı zamanda yurtiçi ve yurtdışı bayilikler de vermektedir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.