TEM Avrasya Cadde Projesindeki Dükkanlar Satışa Çıktı

TEM Avrasya Cadde Projesindeki Dükkanlar Satışa Çıktı

TEM Avrasya projesindeki 17 cadde dükkan açık artırmayla satışa çıkarıldı. TEM Avrasya'da dükkan fiyatları 185 bin liradan başlıyor.

A+A-

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesi Karayolları Mahallesi'nde 6619 ada ve 8 parsel üzerinde yer alan projede açık artırma ihalesi 13 Ekim 2019 günü saat 13:00'te gerçekleşecek.

Toplam  612 konut ve 17 adet dükkandan meydana gelen proje Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Fuzul Grup tarafından hayata geçirildi. Projede hemen teslim imkanı bulunuyor. 

Projede satışa sunulan dükkanların fiyatları 185 bin TL ile 4 milyon 687 bin TL arasında değişiyor. Tem Avrasya Cadde dükkanları için 20 bin TL ile 40 bin TL arasında teminat tutarı yatırılması isteniyor.

Satış Şartları

1- Açık artırma 13 Ekim 2019, saat 13:00'te Karayollatı Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi Tem Avrasya Konutları Satış Ofisi Gaziosmanpaşa İstanbul adresinde yapılacaktır.

2- Teklifler açık artırma şartnamesinin ilgili madde esaslarına göre değerlendilecektir.

3- Şartname gereği dükkanlar için 20.000 - 40.000 TL arasında teminat tutarı şartnamede belirtilen hesaba yatırılacaktır.

4- Söz konusu gayrimenkulün teslim tarihi, şartname ve detayları hakkında Fuzul Yapı'ya ait 444 0 156 numaraları telefondan bilgi alınabilecektir.

5- Satış bedelleri, TOKİ tarafından onaylanan, TOKİ teminat hesaplarına yatırılacaktır. 

6- Açık artırma konusu hayrimenkullere detaylı bilgi şartnamede yer alıyor.

Muhammen Bedel Listesi

tem-avrasya-satilik-dukkan.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.