Tam Kapanma Lansman Tarihlerini Erteledi!

Tam Kapanma Lansman Tarihlerini Erteledi!

Ramazan Bayramını da kapsayan 17 günlük sokağa çıkma yasağı konut projelerinin lansman tarihlerini etkiledi. Mayıs ayında lansmana çıkmayı planlayan projeler lansman tarihini ertelemek zorunda kalırken bazı firmalar lasnman tarihlerini açıklayamadı.

A+A-

30 Nisan – 17 Mayıs tarihilerini kapsayan tam kapanma sürecinde inşaat faaliyetleri devam etse de satış ofisleri kapandı. İzmir’de lansmana çıkmayı planlayan 4 proje de lansman tarihini tam kapanmaya göre ayarlamak zorunda kaldı.

manisa-meydan-001.jpg

MANİSA MEYDAN

Gergül İnşaat tarafından Manisa'da hayata geçirilen Manisa Meydan projesi tam kapanma nedeniyle lansman tarihini duyuramadı. Geçtiğimiz hafta lansman tarihinin ve fiyat listesinin duyurulması beklenirken tam kapanma nedeniyle duyuru ertelendi. Haziran ayında lansmana çıkması beklenen Manisa Meydan projesi 834 konut 195 ofis ve 30 bin metrekarelik bir AVM’den oluşuyor.

https://manisameydan.com.tr/

trademark-pi-002.jpg

TRADEMARK Pİ

Trademark Pi projesi için mayıs ayının ilk haftasında lansmana çıkmayı planlayan Adanan Kılıçoğlu inşaat tam kapanma nedeniyle lansman tarihini erteledi. Kapalı lansman süreci devam eden Trademark Pi projesi haziranın ilk haftasında lansmana çıkacak. Bornova Kazımdirik mahallesinde hayata geçirilen Trademark Pi projesinde 500 konut ve 26 adet ticari ünite bulunuyor.

https://www.trademarkpi.com/

viven-life.jpg

VİVEN LİFE

Mayıs ayında lansmana çıkması beklenen Viven Life projesi de 17 günlük yasaklardan dolayı lansman tarihini ötelemek zorunda kaldı. Viven Life projesinin haziran ayında lansmana çıkması bekleniyor. Viven İnşaat imzasıyla Bornova’da Yaşar Üniversitesi’ne yakın bir mesafede hayata geçirilen Viven Life projesi 277 konut ve 23 ticari alandan oluşuyor.

http://www.vivenlife.com

mia-port-001.png

MİA PORT

Mia Port projesi için nisan ayının son haftasında lansmana çıkmayı planlayan Koç İnşaat da tam kapanma nedeniyle lasnman tarihini ertelemek zorunda kalan firmalardan oldu. Ön talep süreci devam eden projenin mayıs veya haziran ayında lansmana çıkması bekleniyor. Konak’ta Mistral GYO arsası üzerinde yükselen 32 katlı Mia Port projesi 140 konut ve ticari alanlardan meydana geliyor.

https://miaportizmir.com/

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.