Sosyal Konut Başvuruları Sistemi Kilitleyince E-Devlet Çöktü

Sosyal Konut Başvuruları Sistemi Kilitleyince E-Devlet Çöktü

Bugün başlayan 500 bin sosyal konut projesine başvuruların ilk gün yığılması ile birlikte e-Devlet Kapısı üzerinden sisteme girmeye çalışan vatandaşlar erişim sorunu yaşamaya başladı

A+A-

TOKİ tarafından başlatılan 500 bin sosyal konut projesine başvuruların başlamasıyla birlikte e-Devlet Kapısı üzerinden sisteme girmeye çalışan vatandaşlar erişim sorunu yaşıyor. Kullanıcılar, “Sistemde yaşanan bir teknik aksaklık nedeni ile işleminiz tamamlanamadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz” uyarısıyla karşılaşıyor.

Sistemde yaşanan yoğunluğun, sosyal konut projesine yapılan yoğun başvurulardan kaynaklandığı belirtiliyor. Aynı anda on binlerce vatandaşın başvuru ekranına erişmeye çalışması, sistemde geçici yavaşlamalara ve hatalara yol açtı.

Vatandaşlar sosyal medyada, “E-Devlet çöktü”, “Başvuru yapamıyoruz” gibi paylaşımlar yaparak tepkilerini dile getirirken, konuyla ilgili yetkililerden henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Sisteme erişimde sorun yaşayan vatandaşlara, işlemlerini daha sonraki saatlerde yeniden denemeleri öneriliyor.

KAYNAK: HALK TV

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.