Şirketimizin Verimliliğini Artırarak  İş Hacmimizi Büyüttük

Şirketimizin Verimliliğini Artırarak İş Hacmimizi Büyüttük

Elektrik sektöründe 22 yıldır hizmet veren Arda Elektrik’in kadın yöneticileri Meryem ve Ece Arpaguş markalaşma ve şirket içi verimliliğin artırılması yönünde ciddi çalışmalar yürüttüklerini belirterek “Bu alanda fark yarattığımıza inanıyoruz” dedi.

A+A-

Bankacılık sektöründe uzun süre çalışan Meryem Arpaguş 2019 yılında, kızı Ece Arpaguş ise Elektrik Elektronik Mühendisliği eğitimini tamamladıktan sonra 2021 yılında aile şirketine dahil oldu.

Kadın yöneticilerin dahil olmasıyla birlikte müşteri profiline kadınları da dahil etmeye başladı. Şirketin markalaşması, şirket içi verimliliğin artırılması için çeşitli projeler geliştiren kadın yöneticiler yurt içi ve yurt dışı seyahatlerine ağırlık verdi. Firma son olarak Menderes’te çalışanları ve iş ortaklarının, doğayla iç içe keyifli zaman geçirebilmesi için 36 bin metrekarelik arazi içerisinde açık ve kapalı alanları bulunan sosyal bir tesis inşa ediyor.

Farklılık yarattık

“Şirkete dahil olduktan sonra müşterilerimizin aileleriyle birlikte daha iyi ilişkiler kurduk” diyen Meryem Arpaguş, “Yurt içi ve yurt dışı seyahatleri düzenlemeye başladık. Bu seyahatlere, bayilerimiz olan şirket sahiplerinin yanı sıra eşlerini ve ailelerini de dahil etmeye başladık. Böylece iş ortaklarımızla daha samimi bir iletişim kurmaya başladık. Şirkete geldikten sonra kadın eli değdiği hissedildi. Bir farklılık yarattığımızı düşünüyoruz”

Arda sosyal tesisleri açılıyor

Çalışanların ve iş ortaklarının sosyal refahını artırmak amacıyla Menderes’te 36 bin metrekarelik arazi içerisinde Arda Sosyal Tesisleri’ni kurduklarını ifade eden Meryem Arpaguş bu şekilde memnuniyeti ve verimliliği artıracaklarını ifade etti. Arpaguş, tesis yatırımıyla ilgili olarak şunları söyledi: “Menderes’te 10 dönüm bir arazi satın alarak Arda Elektrik Sosyal Tesisleri’ni inşa etmeye başladık. Sonrasında 26 dönümlük bir arazi daha satın alarak bu tesise dahil ettik. Çalışanlarımızın ve iş ortaklarımızın iş haricinde keyifle vakit geçirebileceği bir alan yaratıyoruz. Burada at çiftliği de dahil, doğayla bütünleşik birçok sosyal aktiviteye imkan sağlayacağız. Mayıs ayından itibaren bu tesisimizi açmayı planlıyoruz. Pandemi sonrasında özellikle doğayla iç içe olma ve şehir stresinden uzaklaşma isteği bizi bu yatırıma itti. Çalışanlarımızın ve iş ortaklarımızın memnuniyetini ve verimliliğini artırmak için bu tür sosyal imkanları artırmayı düşünüyoruz.”

Marka bilinirliğimiz arttı

Markalaşma ve kurumsallaşma yönündeki çalışmalarından bahsede Ece Arpaguş ise şunları söyledi: “Kurumsal itibarımızı ve marka değerimizi artırmak adına etkili bir pazarlama stratejisi belirledik. Öncelikle dijital görünürlüğümüzü ele aldık. Hem sosyal medya hesaplarımızı hem de web sitemizi profesyonel bir destekle yeniden tasarladık. İnternet mecralarında ve diğer reklam alanlarında daha görünür olmaya başladık. Şirket içi iletişimi daha iyi seviyelere getirdik. Tüketici ihtiyaçlarını daha iyi analiz edip hizmet ağımızı iyileştirdik. Bu da şirketin verimliliğinin artmasına ve iş hacmimizin daha da büyümesini sağladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum