Sıfır Sermayeyle Başladı, Büyük Risk Aldı, 2 Yılda Türkiye'nin En Güçlü Yıkım Firması Oldu

Sıfır Sermayeyle Başladı, Büyük Risk Aldı, 2 Yılda Türkiye'nin En Güçlü Yıkım Firması Oldu

Nermanoğlu Hafriyat’ın aile fertlerinden biri olan Gökhan Narmanoğlu, 2019 yılında aile şirketinden ayrılarak kendi şirketini kurdu. Sıfır sermaye ile işe başlayan Narmanoğlu, 2 yıl içerisinde Türkiye’nin en büyük yıkım firması haline geldi.

A+A-

1983 yılından bu yana İzmir’de hafriyat sektöründe faaliyet gösteren Nermanoğlu Hafriyat’ın aile fertlerinden biri olan Gökhan Narmanoğlu, 2019 yılında aile şirketinden ayrılarak kendi şirketini kurdu. Sıfır sermaye ile işe başlayan Narmanoğlu, 2 yıl içerisinde Türkiye’nin en büyük hafriyat şirketlerinden biri haline geldi

Gökhan Narmanoğlu, 11 yaşında şantieyeye geldi ve ilk tozu yuttu. 15 yaşında büyük bir sorumluluk üstlenerek şirketi tek başına yürütmeye başladı. 18-19 yaşına kadar bu durum devam etti. 2019 yılına kadar ailesiyle beraber şirketteki faaliyetlerini sürdürdü. Tarihler 2019 yılının 7. ayını gösterdiğinde Gökhan Narmanoğlu, aile şirketinden ayrılarak sıfır sermayeyle Fehmi Nermanoğlu Altyapı ve Hafriyat Şirketi’ni kurdu. Bu süreçte Gökhan Narmanoğlu, Hiç sermayesi olmadığı için vadeyle 5 kamyon satın aldı. Yakın bir arkadaşından da 2 tane iş makinesi kiraladı ve işe koyuldu. 5 kamyon ve 2 iş makinesiyle Gülermak İnşaat’ın İzmir metrosu projesinin işini yapmaya başlayan Gökhan Narmanoğlu, ilk hak edişte kamyon sayısını 10’a ikinci hak edişte ise 20’ye çıkardı. Türkiye’nin birçok ilinde hafriyat ve altyapı işleri üstlenmeye başlayan Narmanoğlu, 2 yıl gibi kısa bir sürede İzmir’in en büyük hafriyat şirketlerinden biri haline geldi.

TÜRKİYE’NİN EN GÜÇLÜ YIKIM FİRMASIYIZ

Hızlı büyümenin sırlarını paylaşan Narmanoğlu, “Aldığım işlere güvenerek araç sayısını sürekli artırdım. Çok büyük riskler alıp çok hızlı bir şekilde büyüdüm. Hep ileri yürüdüm. Hiç geriye dönüp bakmadım. Kaybetmekten hiç korkmadım. Hep başarılı olacağım diyerek motive oldum ve istediğim noktaya ulaştım. ‘Nermanoğlu’nu marka yapacağım’ dedim ve o markalaşmayı sağladım. Hafriyat sektöründe akla gelen ilk isimlerden biri Nermanoğlu’dur. Şu an 65 adet kamyon, 40 adet iş makinesi, 4 adet yıkım makasımız var. Bizim sektörümüzde ihtiyaç duyulan tüm makineler bizde mevcut.  Çok fazla ihtiyaç olmamasına rağmen 19 metre bomlu ekskavatör satın aldım. Biri bize telefon açıp ‘bu araç sizde var mı?’ diye sorduğunda ‘yok’ cevabı almıyor. Türkiye’de ekip ekipmanı en güçlü yıkım firmasıyız. Her türlü yıkım ekipmanımız var” dedi.

MÜTEAHHİTLİĞE BAŞLIYOR

Narmanoğlu, hafriyat alanında hedeflerine ulaştıktan sonra üstyapı işlerine yöneleceklerini söyledi. Nermanoğlu Mühendislik firmasını kurduklarını ve bu firmayla kentsel dönüşüm projelerini üstleneceklerini belirten Gökhan Narmanoğlu “Kentsel dönüşüm projeleriyle ilgileniyoruz. Bayraklı’da 32 dairelik bir kentsel dönüşüm projesine başlayacağız. Kentsel dönüşümde daha aktif olarak görev alacağız” ifadelerini kullandı.   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum