Sezen Aksu Karaburun'daki Villasını 6.5 Milyon TL'ye Satıyor

Sezen Aksu Karaburun'daki Villasını 6.5 Milyon TL'ye Satıyor

Ünlü şarkıcı Sezen Aksu, Karaburun Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’ye satışa çıkardı. Sezen Aksu villasını fiyatını 1 ay içerisinde 5.5 milyon TL'den 6.5 milyon TL'ye çıkardı.

A+A-

Sezen Aksu’nun son dönemde satın aldığı mülklerinden yana yüzü bir türlü gülmüyor. Aksu, sahibi olduğu ve bir dönem şair Mehmet Akif Ersoy’un da yaşadığı Beylerbeyi’ndeki evini güzellik merkezi olarak kullanması için manikürcüsüne kiraya verdiği mart ayında ortaya çıkmıştı. Haberlerin hemen ardından işyeri, ruhsatı olmadığı gerekçesiyle Üsküdar Belediyesi ekipleri tarafından mühürlendi.

Sanatçının İzmir’in Karaburun ilçesindeki Manal Koyu’nda konumlanan lüks villasının havuzu da geçen yıl ruhsatsız olduğu gerekçesiyle Karaburun Belediyesi tarafından mühürlenmişti.

Bir ayda fiyatını 1 milyon TL arttırdı 

Aksu, yaşanan tüm bu olumsuz olaylardan sonra İzmir’deki villasını satışa çıkarma kararı aldı. Villası için geçen ay 5.5 milyon TL isteyen Aksu’nun, şimdilerdeyse fiyatı 6.5 milyon TL’ye çıkardığı öğrenildi.

Karaburun Belediyesi tarafından mühürlenen havuzun ise gerekli arıtma işlemleri yapıldıktan sonra tekrar açılabileceği iddia edildi.

Sezen Aksu’nun villasının havuzundan denize 50 metrelik boru döşendiği ve denize atık bırakıldığı tespit edilmişti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.