Seyrek'te Hayallerimizin Yüzde 99’unu Gerçekleştirdik

Seyrek'te Hayallerimizin Yüzde 99’unu Gerçekleştirdik

Country Plus markasıyla Seyrek’te 1.000’in üzerinde konut inşa eden FRH Yapı'nın yönetim kurulu başkanı Ferruh Örel, “Seyrek’i bir cazibe merkezi yapma hayalimiz vardı. Seyrek ile ilgili hayallerimizin yüzde 99’unu gerçekleştirdik” dedi.

A+A-

2015 yılında Menemen Seyrek'e ilk yatırımlarına başladıklarını belirten Örel, "Çalışmalarımıza 1+1 projelerle başladık. Üniversite öğrencilerine yönelik işler yaptık. Daha sonra karma projeleri hayata geçirdik. Seyrek'te yaklaşık bine yakın konut üretittik. 100'e yakında ticari ünite yaptık. Bütün yatırımlarımızı o bölgeye yaptık. Hayalimiz orayı aktif bir nüfus haline getirmek ve belli yaşam standardı sağlamaktı. Bugün Seyrek'i o hayal ettiğimiz konuma gelmiş görüyorum. Biz de Seyrek'te hayalimizin yüzde 99'unu gerçekleştirdik, diyebilirim" dedi.

Seyrek dışında da proje üretecek

Piyasanın normalleşmesiyle beraber tekrar yatırımlara başlayacaklarını ifade eden Örel, şunları söyledi: "Sosyal alanlarla donatılmış daha çok yatay mimari üzerine projeler geliştirmek istiyoruz. Yine Seyrek'te bu projeleri hayata geçirebiliriz. Sevdiğimiz bir bölge. Ama oraya bağımlı değiliz, farklı yerlerde de yeni projeler yapabiliriz."

Yatırımlarımızı askıya aldık

Şu an konut üretimini durdurduklarını belirten Örel, "Bugüne kadar bizden ev alanlar yeni projeler üretmemizi istiyor. Ama biz önümüzü görmek istiyoruz. Kredilerin, faizlerin normalleşmesini bekliyoruz. Maliyet hesabını daha rahat yapmak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.