Seranit Yaşam Alanlarına Değer Katıyor

Seranit Yaşam Alanlarına Değer Katıyor

İzmir’de 1 mağaza ve 6 bayisiyle faaliyet gösteren Seranit markasının Proje Satış bölge Yöneticisi Tuba Örs, Seranit’in yıllardır prestijli projelerde yer aldığını ve yaşam alanlarına değer kattığını söyledi

A+A-

2 adet üretim tesisinin toplam kapasitesi 14 milyon metrekare olan, yurt içinde 100’den fazla satış noktası ve ihracat pazarlarında 50’den fazla ülkeye yayılmış 300’den fazla müşterisi ile dünya markası olma yolunda ilerleyen Seranit’in Proje Satış bölge Yöneticisi Tuba Örs, şirketin İzmir ve Ege Bölgesi’ndeki faaliyetleriyle ilgili sorularımızı yanıtladı.

Seranit markasını kısaca anlatır mısınız?

30 yıl önce Türkiye’nin ilk porselen fabrikası olarak Bilecik’te kurulan Seranit, 10 yılın sonunda 2002 yılında Türkiye’nin en büyük holdinglerinden biri olan Sinpaş Holding bünyesine katıldı. Seranit; konut, hastane, alışveriş merkezleri, ulaşım ağları, kültür merkezleri, turizm yapıları ve marketler gibi pek çok farklı alanda uygulanan ürünleri ile projelere değer katmaktadır. Bilecik’te üstün kaliteli Porselen Karoları yanı sıra Aquanit ve Seravista gibi patentli inovatif ürünler üretilmektedir. Bu tesiste ayrıca, mono charge ve doublecharge sırsız porselen karolar üretmektedir. Eskişehir’de yer alan yer ve duvar karosu fabrikası da geniş ürün gamı ve kapasitesiyle yüksek teknoloji kullanarak üretim yapmaktadır. Tesiste, sırlı porselenlerin yanı sıra yer ve duvar karoları ile trim hattında küçük ebat ürünler üretilmektedir.

seranit-izmir.jpg

100’DEN FAZLA SATIŞ NOKTASI

Yıllık üretim kapasiteniz ne kadar?

2 adet üretim tesisinin toplam kapasitesi 14 milyon metrekaredir. Seranit, gerek yurt içinde gerekse de yurt dışındaki hedef pazarlarda kendi segmentinde lider firmalar arasında yer almaktadır. Yurt içinde 100’den fazla satış noktası ve ihracat pazarlarında 50’den fazla ülkeye yayılmış 300’den fazla müşterisi ile dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Seranit’in İzmir ve Ege Bölgesi’ndeki faaliyetlerinden bahsedebilir misiniz?

Seranit bünyesinde İzmir’de 1 mağaza, 6 adet bayi bulunmaktadır. 2021 yılı itibari ile Ege Bölgesi’nde ise toplamda 17 satış noktası yer almaktadır.

SATIŞ RAKAMLARI HEDEFLERİN ÜSTÜNDE

2020 satış miktarlarınızı öğrenebilir miyiz? 2021 yılı ile geçtiğimiz yılı karşılaştırabilir misiniz?

Seranit markası, 2020 yılında Ege Bölgesi için belirlenen satış hedeflerini yüzde 30 üzerinde bir satış miktarı ile kapattı. 2021 yılında bölgede ağırlık verilen pazarlama faaliyetleri ile bölgede hedeflenen satış rakamları, hedeflenen seviyenin üzerinde ilerlemeye devam etmektedir.

Proje satışlarında mı yoksa perakende satışlarında mı ön plandasınız?

2021 yılı ile faaliyete geçirilen İzmir mağaza ve güçlü bayi ağı ile perakende satış devam ederken, Seranit markası adına proje satışları bölgede ön plana çıkmaktadır. Seranit, İzmir’de yıllardır prestijli projelerde yer almaktadır. Bundan sonra da İzmir’de tüm yaşam alanlarında yer alarak değer katmaya devam edecektir.

ANTİBAKTERİYEL SERAMİK

Pandemi süreci ile beraber sağlık en önemli gündem maddemiz oldu. Seranit olarak sağlık açısından ne tür Ar-Ge çalışmalarınız var?

Porselen ve seramik karo yapısı itibari ile muadil ürünler arasında en hijyenik ve leke barındırmayan ürünlerden biridir. Seranit markası, müşteri sağlığına maksimum önem vermektedir. Bu değerden yola çıkarak uzun Ar-Ge çalışmaları sonrasında piyasaya sunulan Aquanit duş karosu, hijyenin en önemli olduğu alanlardan biri olan banyolarda güvenle kullanılmaktadır. Buna ek olarak Seranit Ar-Ge merkezi, antibakteriyel seramik yer ve duvar karoları çalışmaları sonuçlanmak üzeredir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.