Seramiği Sanatla Birleştiriyoruz

Seramiği Sanatla Birleştiriyoruz

Majorca Tıffany Yurtiçi ve Yurtdışı Satış Müdürü Pelin Gülgonca, "Sanat ve estetik tamamen seramiğin buluştuğu yer olsun istiyoruz. Bu nedenle birçok sanat etkinliğinde bulunuyoruz ve ürünlerimizin hepsi ilham verici" dedi.

A+A-

1966 yılında İtalya’nın Sassuolo şehrinde kurulan ve 2020 yılında Ercan Şirketler Grubu'nun bünyesine kattığı Majorca Tiffany, ağırlıklı olarak sanata ve estetiğe verdiği önem ile Türkiye'de her bölgede varlığını büyütmeye çalışıyor. Majorca Tıffany Yurtiçi ve Yurtdışı Satış Müdürü Pelin Gülgonca, markanın hedeflerini anlattı:

İtalya'dan Türkiye'ye

Dokunduğu her alana doğanın eşsiz sanatını taşıyan ilham verici seramiklerimizin hikayesi 1966 yılında İtalya’nın Sassuolo şehrinde başladı. Tutkuyla bağlı olduğumuz eşsiz manzaraların anavatanı İtalya’nın kazandırdığı kusursuz estetik anlayışını seramik geleneğiyle bir araya getirirken Majorca Tiffany, daha kuruluşundan itibaren fark yaratan karakteriyle dikkat çekiyor. Bu eşsiz markayı Ercan Şirketler Grubu, 2020 yılında tüm haklarıyla satın aldı.

majorca-tiffany-norgay.jpg

Ürünlerimiz ilham verici

Tasarımlarımız tamamen İtalyan tasarımcıların elinden çıkan koleksiyonlardan oluşuyor. Bizdeki ürün skalası niş müşteriye hitap ediyor. Her yerde olmak gibi bir amacımız ve metrekare gibi bir derdimiz yok. Çünkü biz seramiği sanatla birleştiriyoruz. Sanat ve estetik tamamen seramiğin buluştuğu yer olsun istiyoruz. Bu nedenle birçok sanat etkinliğinde bulunuyoruz ve ürünlerimizin hepsi ilham verici. Bu sebeple yapının her yerinde değil en görünür kısmında yer almak istiyoruz.

Her mağazamızın ayrı bir dili var

Türkiye piyasasına yıllık 3 milyon metrekare, yurt dışında 1 milyon metrekare satış yapıyoruz. 20'ye yakın ülkeye ihracatımız var. Ülkemizin her bölgesinde varız. İlerleyen süreçte bayi sayılarımızı daha da artırmak istiyoruz. Her açılan mağazamızın ayrı bir dili var. Hepsi İtalyan estetiğini taşıyor. Yurt dışı ve Türkiye'de hangi mağazaya girerseniz girin tasarımından kokusuna kadar Majorca Tifany olduğunu anlayabileceğiniz bir markalaşma yoluna gidiyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.