Seha Yapı'dan Konya Selçuklu'ya Karma Proje

Seha Yapı'dan Konya Selçuklu'ya Karma Proje

Seha Yapı 38,4 milyon lira bedelle ihaleyle satın aldığı arsada karma bir proje geliştirecek. Projenin 2018 yılında satışa çıkması hedefleniyor.

A+A-

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası olan Seha Yapı, Konya Selçuklu Belediye Başkanlığı’nın Konya’daki toplam büyüklüğü 42 bin 558 metrekare olan 3 arsa için açtığı ihaleyi 38,4 milyon TL teklif ile aldı. 

Seha Yapı, 38,4 milyon TL teklif ile aldığı bu arsalarda,  ticari alanları, sosyal tesisi ve sağlıklı yaşam merkezinin de olacağı karma bir konut projesi yapmayı planlıyor. 

Konya’nın gelişen ve değerlenen bölgesi olan Yazır Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan proje hem tramvaya hem de ana arterlere yürüme mesafesinde bulunuyor.

Satışlar 2018’de

Karma konut projesi için açıklamalar yapan Seha Yapı Genel Müdürü İskender Uslu, toplam büyüklüğü 42 bin 558 metrekare olan arsa üzerindeki projenin satışlarına ise 2018 yılında başlamayı hedeflediklerini açıkladı. 

Daha çok bina değil daha çok yaşam…

İskender Uslu, “Seha Yapı olarak, bugüne kadar yaklaşık 15 bin adet konutu sahiplerine teslim ederek Anadolu’nun en büyük yapı şirketleri arasında yer almanın mutluluğunu yaşıyoruz.'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.