Seba Taşevler Yalıkavak Satışa Çıktı

Seba Taşevler Yalıkavak Satışa Çıktı

Seba İnşaaat tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçirilen Seba Taşevler Yalıkavak projesindeki 84 adet 4+1 taş ev satışa sunuldu.

A+A-

Seba İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Seba Taşevler Yalıkavak satışa sunuldu. Seba Taşevler Yalıkavak'ta 4+1 konut tipinde taş müstakil evler bulunuyor.

Bodrum Yalıkavak'ta yükselen, 84 taş eve yer verilen projede her evin kendine özel havuzu ve 750 metrekare bahçesi bulunuyor. Projede evler 150 metrekare büyüklükte tasarlandı. 

6.5 dönüm büyüklüğünde sosyal tesise yer verilen projede, restoran ve kafeler de bulunuyor. Konut teslimlerinin 1 Temmuz 2021'de yapılması planlanıyor. Tapular ise Mart 2021'de verilecek. 

Seba Taşevler Yalıkavak projesinde, havuz, plaj, kapalı otopark, dinlenme alanı, müştemilat, yürüyüş parkuru, bisiklet yolu, kafeterya ve restoran, yoga alanı ve zen bahçesi, tenis kortu, çocuk oyun evi, basketbol ve futbol sahaları bulunuyor. 

 

Seba Taşevler Yalıkavak nerede? 

Seba Taşevler Yalıkavak havaalanına 50 kilometre, Bodrum merkeze 20 kilometre mesafede konumlanırken Yalıkavak Marina'ya 5 kilometre uzaklıkta yükseliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.